Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja a Google Analytics szűrők legfontosabb típusát

1 answers:

A Google Analytics szűrők kiváló módja annak, hogy módosítsák és megváltoztassák az adatokat a webhely összes oldalnézetében. Felhasználhatók az információk beillesztésére és kizárására, valamint az adatok tényleges módosítására a Google Analytics jelentésekben. Ráadásul a szűrők segítenek nekünk átalakítani az információt, hogy nyers formája megváltozzon az összehangolt alaknak és a felhasználók elvárásainak megfelelően jöjjön létre. Ennek eredményeképpen rengeteg esély van arra, hogy vállalkozását az interneten növelje, és a Google Analytics alkalmazhat szűrőket egy oldalmegtekintésről a másikra, így a webhely visszafordulási aránya nagymértékben csökken. Az adatok teljes feldolgozását követően megtekintheti a végső eredményeket a Google Analytics-fiókjának felhasználói jelentésekben.

Ivan Conovalov, a Ügyfél sikertelensége a következőképpen írja le a Google Analytics szűrők legfontosabb típusát:

Spambot szűrők

Az első kategória a spambot szűrő - gmbh umzug ausland. Ez a legszebb és hihetetlen típus, és könnyű ellenőrizni a Nézetbeállítások oldalon. Ehhez keresse fel az adminisztrátori részt, és keresse meg a Bot szűrőt. Kattintson erre az opcióra és hozzon létre szűrőket minden gyanús IP-címre. Győződjön meg róla, hogy megszabadul a pókoktól és a robotoktól, ezzel az opcióval, és jelölje be a négyzetet az ablak bezárása előtt. A spambot szűrők segítenek megszabadulni a botoktól és a pókoktól, és biztosítani a webhely forgalmának minőségét .

Belső IP-k kizárása

Egy másik lehetőség az, hogy kizárja a belső IP-címeket és az összes olyan IP-címet, amelyek gyanakvóvá válnak az Ön számára: ez a Google Analytics-fiókból érhető el. opciót, ahol megjelenik a Szűrő létrehozása, amelyre kattintással új szűrőket kell létrehoznia a webhelyére.

Először is el kell döntenie, hogy új szűrőket szeretne-e létrehozni, vagy szeretné-e alkalmazni az előző szűrőket a webhelyére. Miután eldöntötte, a következő lehetőség, hogy elegendő számú szűrőt használjon, és a lehető legtöbb oldalt alkalmazza. Kattintson a Választható lehetőségre, miután létrehozta a szűrőket, és itt az ideje, hogy alkalmazza őket a webhelyére. Eközben fontos megismerni a különbséget az előre definiált szűrők és az egyéni szűrők között. Az egyszerűség kedvéért szeretnénk elmondani, hogy az előre beállított szűrők a sablonok meghatározott típusai, amelyek segítségével automatikusan létrehozhat szűrőket. Másrészről az egyéni szűrők lehetővé teszik a szűrők beállításainak testreszabását és módosítását, mielőtt aktiválódnak.

Az URL-ek kisbetűvé tétele

Ez egy fontos lépés, amelyet semmilyen módon nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az URL-eket nagybetűvel kisbetűvé kell tenni, és a beállításokat a Google Analytics szabályai szerint kell beállítani. Ha rengeteg oldal található különböző URL-címekkel, akkor a lehető legrövidebb időn belül át kell alakítanod őket az alsóbb dobozokra. Ne engedje, hogy megjelenjenek a keresőmotor eredményeiben, amíg vagy alacsonyabbak lennének.

Véggondolatok

Miután beállította a fenti beállításokat, és megfelelően alkalmazta a szűrőket, webhelye forgalmának minősége javulni fog. A szűrőket csak akkor kell végrehajtani, ha gyanús vagy névtelen IP-címek érik el. Ellenkező esetben nincs szükség a szűrők aktiválására.

November 29, 2017