Back to Question Center
0

A Semalt értékes stratégiát kínál, hogyan védheti meg magát a csalóktól

1 answers:

A csalók folyamatosan megváltoztatják a tapintatot, miközben megpróbálják megszerezni személyes adataitvagy pénzt. Ahhoz, hogy ezeket az árnyékos karaktereket megelőzzük, meg kell védenünk magunkat azáltal, hogy megértjük működésük módját és aötleteket írt Ryan Johnson, a Senior Sales Manager of Semalt :

A csalók mindenkire irányulnak

Ha úgy gondolja, hogy nem valószínű, hogy csalás, gondolkozz újra. Csalók csinálnaknem diszkriminálnak, és nem feltétlenül célozzák a naiv embereket. Inkább az emberek minden jövedelemre, oktatási szintre, versenyre,és az életkor. Szóval, mielőtt úgy gondolja, hogy túl okos ahhoz, hogy áldozatul a csaló taktikáknak, ne felejtsük el, hogy mindenki sebezhetőcsalók.

Miért olyan sikeres csalók? Egyszerű. Ezek az árnyékos karakterek elsajátítottákaz emberiség nagylelkűségének, igényeinek, szánalmának vagy az előnyök tiszteletben tartásának művészetét.

Védelem a csalók

Most, hogy tudod, hogy bárki áteshet a csalásra, a legjobb módja annak, hogy megvédje magátaz áldozattól azáltal, hogy idegenek gyanúsítottként kezelik. Bármikor, akár személyesen, akár telefonon keresztülvagy egy szociális webhelyen, figyeljen minden gyanús viselkedésre.

A legtöbb ember túl későn tudatja, hogy nem lett volna átverés áldozataha ügyelnek egy idegennel való foglalkozásra. Egy egyszerű módja annak, hogy szippantsanak egy csalónak, ha egy Google keresést végezfotókat vagy információkat azokról az emberekrõl, akik foglalkoztak a kilátásokkal, mielõtt megpróbálnának kapcsolatba lépni vele.

A dokumentum

Bár a hamis dokumentumok nem mindig könnyűek azonosítani, mindig vannakfigyelmeztető jelzések, amelyek azt mondhatják, hogy csalókkal szembesülsz. A hamis dokumentumok jelzője a következő:

  • Gyenge nyelvtani vagy helyesírási
  • Túl sok hivatalos nyelv használata
  • Általános készenléti üdvözlet, nem pedig testre szabott üdvözlet
  • Nem létező vállalkozások vagy társaságok neve

E-mail

A csalók könnyebben összeállíthatnak egy hivatalos kinézetű e-mailt egy logóvalegy valódi és jó hírű cég. A csalók tudják, hogy valószínűleg letiltja az õrségét, ha kap egy e-mailt egy ajól ismert cég. A csalás elkerülése érdekében mindig kérdezd meg magadtól, hogy kapcsolatba lépett-e a céggel, vagy egy e-mailt várszegy ilyen vállalkozásból, mielőtt megnyitná a mellékleteket.

Hamis profil

Ha egy társkereső oldalon tartózkodik, vannak olyan dolgok, amelyek vörös zászlóként szolgálhatnakegy randi profilra tekintve. Ezek érdekesek, hamis fotók találhatók online és nyelvi készségek.

Követési csalások

A csalók ritkán kapnak elégetést. A kapzsiságukban egyre inkább visszatérnek.Íme, hogyan lehet azonosítani a nyomon követési átverést:

  • Az orvos felhívja, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy a csaló sürgős segítségre van szükségemivel életük veszélyben van.
  • Hívás vagy levelezés a bűnüldöző szervek tisztviselőitől, akik azt állítják, hogy szeretnéksegít megvizsgálni a beavatkozást. Itt a csalók valószínűleg megígérik, hogy visszaszerezhetik a pénzüket. Mindig szem előtt tartsahogy a jogalkalmazók semmiféle díjat nem számolnak fel szolgáltatásaik nyújtása céljából.
  • Egy nő, aki hívja, hogy megvédje őt a csalóktól, de pénzre van szüksége, hogy kiszabaduljon.

A fentiek néhány olyan taktika, amelyet a csalók használnak arra, hogy pénzt kiabáljanakte. Annak érdekében, hogy elkerüljék a csalás leesését, meg kell tartani az új technikákat és trükköket, amelyeket a csalók használnak, hogy pénzt kapjanak az emberektől.Ezenkívül bízni kell az ösztönökben, különösen akkor, ha az üzlet túl jó Source .

November 28, 2017