Back to Question Center
0

A Semalt Expert leírja a WordPress alapértelmezett .htaccess szabályait

1 answers:

Nemrég észleltél egy .htaccess fájlt a WordPress webhely gyökérmappájában. Ebben a cikkben számos okot megtudhatsz a kiigazításról, amelyet a Semalt , Artem Abgarian legfelső szakértője írt elő - продaм v twin спб.

Számos eset van a beérkező spam támadásoknak, amelyek veszélyeztetik azt a módot, ahogy a weboldalunk válaszol a Google Analytics szolgáltatásban. A referrált spam sok olyan hamis webes látogatást okoz, amelyek befolyásolják az elemzési információk minőségét. Vannak olyan WordPress .htaccess szabályok, amelyek meghatározzák az olyan jogosultságokat, mint a webrobotok és botok. A webhelyek fogadó szolgáltatásainak többsége az Apache kiszolgálót használja. Ha egy webhely telepíti a WordPress programot, vannak olyan szabályok, amelyek a .htaccess fájlba kerülnek. Ez az elem a fájl, amely a webhely gyökérkönyvtárában jelenik meg. A különböző kiszolgálóknak több módja van a permalink módosítására. Egyes esetekben a webmesterek olyan kódokat futtatnak, amelyek segítenek eltávolítani a beérkező leveleket.

WordPress .htaccess szabályok

Ha a WordPress webhelyen telepít egy webhely telepítését, az alapértelmezett telepítés fontos részeinek többsége kódkódként jelenik meg. A webhelyen futó kódok olyan folyamatnak kell lennie, amely óvatosan történik. Bizonyos esetekben a teljes webhely nem válaszol. Ha nem biztos benne, hogy mit csinálsz, a SEO ügynökséggel vagy szakképzett személyzettel való konzultáció megakadályozhatja a káros hatásokat. Az Apache.org-hoz kapcsolódó kódsorok közül néhány:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

A gyökérkönyvtárban található átírási szabály további funkciókat biztosít a weboldal teljesítményének lehetőségével kapcsolatban. Ez a fájl tartalmazza azt a könyvtárat, amelyen a WordPress mappát telepíti. A webes fejlesztők ezt a linket használják, hogy segítsenek nekik olyan hatékony intézkedések kidolgozásában, amelyek lehetővé teszik az engedélyek ellenőrzését a weboldal használata során. Például egy webhely 404-es hibát tapasztalhat a hozzáférés megszerzése során.

A kód első és utolsó sorai "#." Ezeknek meg kell adniuk a megjegyzéseket, amelyek megmutatják, hogyan érheti el .htaccess fájlját. A WordPress .htaccess szabályok egyik előnye magában foglalja a Google Analytics referral spam támadások megelőzését. A "Rewriterule" irányelvek elősegíthetik egy bot megakadályozását az index.php elérésében. Ez a hatás döntő fontosságú a hamis forgalom megakadályozásában, amely valószínűleg a referencia spam tartományoktól származik.

Következtetés

A referralis levélszemét egyre gyakoribbá válik a vállalatok és honlapjaik vonatkozásában. Bizonyos esetekben az Apache szerverrel rendelkező webhelyek az .htaccess fájlból származnak, amely a webhely gyökérkönyvtárában található. Ez a szolgáltatás a közös WordPress webhelyek számára is szabványos. Ez a fájl tartalmazza azokat a szabályokat, amelyek diktálják a webes látogatások vagy a bejárók interakcióját az adatbázisával. Ez a webes fejlesztési cikk néhány olyan technikát tartalmaz, amelyek segítségével módosíthatja webhelyének válaszát. Bizonyos esetekben blokkolhatja a káros utaló programokat. A hamis forgalom nem jelent problémát a Google Analytics forgalmi adatait illetően. Néhány

November 29, 2017