Back to Question Center
0

A Semalt Expert meghatározza a világ legfontosabb 10 spammelőjét 2017, hogy biztonságban maradhasson

1 answers:

Az internethasználók milliói minden nap aggódnak a spam miatt. A jól tájékozott személy számára a beérkező levelekbe küldött új e-maileket óvatosan kell megközelíteni. A statisztikák szerint a levélszemét az e-mailen keresztül terjed. 2016 novemberében a spamüzenetek az e-mailforgalom 61,66 százalékát tették ki világszerte - microsoft sql bi. Ez azt jelenti, hogy napi 82 milliárd spam e-mail volt a világon. Megdöbbenthet, hogy a spam körülbelül 80 százaléka keletkezik egy kisméretű spam-bandák egy kis csoportjával.

Frank Abagnale, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere 2017-ben írja le a világ 10 legnagyobb levélszemétét, hogy biztonságban maradhasson.

1.Canadian Pharmacy

A kanadai gyógyszertár valószínűleg a világ legnagyobb mennyiségű spam generátor. Úgy vélik, hogy az ukrán / oroszországi székhelyű, és különböző botnettechnikákat és kínai web hostingeket használ fel a hálózatok eltömődésére és a "pharma spam" terjedésére. A kanadai gyógyszerészet által a naponta küldött kémprogramok millióiban a kanadai gyógyszertár a fájdalomcsillapítók és a hímnemű gyógyszerek legjobb forrásaként szolgál .

2. Michael Boehm és társai

Ez egy régóta hóeséses spam szervezet, amely számos különböző egyedi és üzleti név alatt működik. Az olcsó, automatizált tartományok széles skáláját és a VPS hosting IP-eket használja gigantikus spammennyiség indításához.

3. Yair Shalev (Kobeni Solutions)

A kemény hótakarós spammer Kobeni Solutions floridai székhelyű, és úgy vélik, hogy Darrin Wohl, a híres ROKSO spammer partnere. 2014-ben Yair Shalev-et elrendelték, hogy a szövetségi kereskedelmi bizottság (FTC) 350 ezer dolláros pénzbírságot fizessen, amely arra késztette, hogy spam-e-maileket küldjön a fogyasztóknak az Obamacare bevezetése során. Az e-mailben figyelmeztette a címzetteket, hogy ha nem kértek volna azonnal a biztosítási terv megvásárlására, akkor megsértenék a törvényt.

4. Dante Jimenez, Aiming Invest

Ez a spammer a legrosszabb botnet-spammerekkel dolgozik. A munkatársaival együtt Dante Kelet-Európában támadott kiszolgálókat és hamis vendégeket használ fel, hogy tömeges botnetes spameket hajtsanak végre.

5. Alvin Slocombe (Cyber ​​World Internet Services)

6. Michael Lindsay (iMedia Networks)

Az iMedia Networks Lindsay tapasztalt spamming művelete. Golyóálló tárhelyet kínál a népszerű ROKSO által felsorolt ​​számítógépes bűnözőknek. A Lindsay és az iMedia Networks ügyfelei a botnet zombik használatát, majd az offshore spam-terheléseket fogják betölteni. Ez a spammer és banda ellopja az IP-címeket a vállalatoktól hosszú időn át, és ezt a helyet spam céljára használja.

7. Petera Severa (Peter Levashov)

Ez az orosz bűnügyi bűnözés ismert a leghosszabb működő spammerek között. Szakosodása írásban történik, és spamware és botnet hozzáféréssel rendelkezik. Feltehetően részt vesz a trójaiak és a vírusok létrehozásában és felszabadításában. Severa számos amerikai és kelet-európai botnet spammerrel rendelkezik. Alan Ralsky, egy elítélt amerikai spammer partner volt.

8. RR média

Az USA-ban található Huntington Beach-ból származó és azt hitték, hogy az RR Media egy nagy mennyiségű spam fogadó, amely különböző neveket használ a spamming műveletek elvégzéséhez. Feljegyzett zavarai közé tartozik a nemkívánatos e-mailek kiskorúaknak történő átadása, akik alkoholt és szerencsejátékokat csalogatnak.

9. Michael A. Persaud

Michaelet idén februárban vád alá helyezték, miután megállapítást nyert, hogy szövetségi vezetékes csalással foglalkozik a spamming műveletekkel. A vádirat szerint ez a spammer használt hótakarós spameket (több domain és IP használatával), hogy több millió spam levelet küldhessen legalább 9 hálózaton.

10. Yambo Financials

Ez a csúnya spam szervezet szinte mindenféle spammel foglalkozik. Feltörti a nyilvános szervereket, átveszi azokat, és kihasználja őket a hamis szoftverek és gyógyszerek népszerűsítésére, valamint gyermekek, vérfertõk és állatpornográfia terjesztésére. Az ukrán spammer azt állítja, hogy "pénzügyi szolgáltatásokat" nyújt.

Az egyre kifinomultabb módszerek, például a botnetek használatával a levélszemét-növekedés és a spamküldőkkel szemben minden internethasználónak rendkívül óvatosnak kell lennie az interneten. Jó fejleszteni és fenntartani bizonyos szintű szkepticizmust új e-mailek megnyitásakor, mivel a spamek többségét e-mailben küldi. Nem akarsz a fentiek vagy bármely más spammerek áldozata.

November 29, 2017