Back to Question Center
0

A személyre szabott felhasználói élmény ereje & mdash; Marketing gyakorlat a Semalt-tól

1 answers:

Minden weboldal vagy nagy üzlet a marketing technikájukról szól. A legtöbb e-kereskedelem megközelíti az ügyfelek internetről való letöltését. Ennek eredményeképpen olyan digitális marketing szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a tartalommarketing, a Social Media Marketing (SMM), a backlinking és a Search Engine Optimization (SEO). A legtöbb kiskereskedő, aki rendelkezik online platformmal, alkalmazhatja bármelyik ilyen technikát, hogy szerencséje legyen az egyre növekvő számú internethasználónak. Ez a helyzet megmagyarázza, hogy a legtöbb weboldal készítője számos tesztet végez, hogy visszajelzést kapjon arról, hogy a webhely hogyan érzi vagy működik.

Nik Chaykovskiy, a Semalt vezető ügyfelek siker menedzsere osztja szakmai véleményét az ügyfél-tapasztalatok személyre szabásának fontosságáról a marketing sikerének elérése érdekében.

A Google frissítette a januári algoritmust. Az elfogadott rangsor tényezői közé tartoznak a tartalom relevanciája, a felhasználói szándék, a mobilbarátság, valamint az információs grafikák, például videók. A felhasználói élmény az internetes marketing eljárások lényege. A marketing áthidalja az eladó és az ügyfél közötti szakadékot. Az alkalmazottaknak a digitális marketing eszközeivel és ismereteivel való felruházása jó hatással lehet arra, hogy a weboldal tartalma hogyan befolyásolja a vásárlók döntését.

Néhány előnye a személyre szabottnak

A személyre szabás segíthet abban, hogy egy cég versenyképes pozícióban maradjon az Ön résén. A weboldal látogatói meglátogatják, hogy a szolgáltatások jóak vagy rosszak-e. Ez a helyzet azt jelenti, hogy a hallgatóság személyesen való ismerete és hirdetései és tartalma, amelyek a szenvedélyeik szempontjából relevánsak, növelhetik webhelye további előnyét a többi weboldalon. Más értelemben ez a személyre szabás néhány hasznos tippet tartalmazhat, amelyekkel a felhasználó érzelmileg kapcsolódhat a márkához, amelyet támogat. Ennek eredményeképpen számos oka van annak, hogy az információ személyre szabása hasznos lehet a webhely számára.

A vállalkozások személyre szabottan növelik vállalati-ügyfél kapcsolatukat. Ez a technika lehetővé teszi, hogy az ügyfelek olyan ügyfeleket kapjanak, akik értékesítési volumenüket átalakítják, és sok pénzt tesznek le az ügyfelekről az internetről. Csakúgy, mint az egészséges kapcsolatok, az ügyfelek úgy döntenek, hogy ragaszkodnak a vállalkozásokhoz, amelyek megpróbálnak lépést elérni. Meg kell építeni hírnevet a társasággal, hogy növelhessék értékesítési volumenüket, és növelhessék bizonyos lojalitásukat az ügyfelektől.

Az elemzés és a mutatók kulcsfontosságúak

Az adatok kulcsfontosságú tényezők a vállalatok információgyűjtése során. Webhely létrehozásakor fontos, hogy egy olyan módszert vegyen fel a tervbe, amely értékes adatokat gyűjthet össze webhelyén. Ennek eredményeképpen értelmes megismeréseket találhat az információk személyre szabásához, hogy szoros nyomon követhesse az ügyfelet. Egy másik esetben az e-mail marketing és egyéb SEO technikák megkívánják a felhasználótól, hogy személyes e-mailt kapjon. Az általános e-mailek megölik az ügyfelek morálát, és hajlamosak arra, hogy bizonyos webhelyek használatával elkerüljék őket.

Tanítsd meg a munkavállalókat, hogy nyújtsanak legjobb szolgáltatásokat

Fel kell készíteni a marketing személyzetet arra a felelősségükre, hogy a kliensnek nyújtsa a legjobb felhasználói élményt. Ha egy személy érdeklődést mutat a hirdetése iránt, és rákattint egy linkre a webhelyére, akkor vásárolni szeretne. Ennek az érdeklődésnek egy cselekvéssé történő átalakítása elengedhetetlen. Ez a hatás kiváló ügyfélélményt igényel a megfelelő végrehajtáshoz Source .

November 28, 2017