Back to Question Center
0

Alt Címkék és Cím Címkék Optimalizálás Semalt

1 answers:

Az ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy szövegekbe felveszik a képeket, megerősítik az őket tartalmazó üzeneteket, és vonzzák az embereket az olvasáshoz. Frank Abagnale, a Ügyfél sikertelensége azt mondja, hogy mindig emlékezzetek arra, hogy az alt attribútumokat hozzáfűzzük a képekhez. Az Alt és cím címkék növelik a szöveget ahhoz, hogy a keresőmotor pókok feltérképezzék őket, hogy növelje láthatóságát. Az alt címke összesíti a képen látható szavakat.

Alt Címkék és Cím Címkék

Az Alt és cím címkék technikailag nem címkék, és csak tájékoztatják a kép tartalmáról és funkciójáról az adott oldalon. A képernyőolvasók az alt címkékre is támaszkodnak, hogy leírják a vakok és a látássérültek számára, hogy mi a kép - steelcase p60.

Így minden képnek tartalmaznia kell az alt címkéket. Nem csak a SEO-et építik, hanem segítik a látássérülteket abban, hogy megértsék a kép használatát a postában. A cím attribútumok nem feltétlenül szükségesek a cikkekben, de bizonyos esetekben hasznosnak bizonyulhatnak. Azonban, ha elhagynátok őket, nem sérülne a cikked.

Alt Text and SEO

A Google ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználóknak létre kell hozniuk szövegüket a képekhez, mivel sok értéket hoznak rájuk. Például, a Yoast SEO tartalomelemzés szerint legalább egy olyan alt címkével ellátott képnek kell lennie, amely egy kulcsszóra vagy kifejezésre összpontosít, amely növeli a cikkek minőségét. Azonban még akkor is, ha a felhasználók ezt teszik, nem szabad a kulcsszavakat spambe tenni minden alt címkére. A kulcsszavakat tartalmazó alt- és címcímkéknek együtt kell járniuk a kiváló minőségű és a kapcsolódó képekkel.

Ha van olyan kulcsszó, amely segíthet az embereknek a képen található tartalom megtalálásában, ne felejtse el az alt szövegbe foglalni.

Alt és Title Attributes a WordPress-ban

Egy másik hely, ahol alt és cím címkéket használhatsz, a képek, amelyeket feltölt a WordPress hozzászólásain. A WordPress az alapértelmezett alt címkét hozzárendeli a címcímkéhez, ha a tulajdonos elfelejti csatolni a képét. Másolja a cím szövegét a cím leírásából és beilleszti az alt tag attribútumba. Jobb, mint egy üres alt attribútum, de még mindig gyenge a webhely elérhetőségének javításában.

Szánj időt az informatív alt-címke létrehozására, és vegye fel a képbe. A WordPress felület lehetővé teszi, hogy manuálisan hozzáadjon egy alt szöveget a képre kattintva, és válassza a szerkesztés lehetőséget.

Az egyetlen módja annak, hogy a kép SEO előnyös lehet a cikk és a következő bejegyzések, ha kapsz az apró részleteket. Továbbá nem fogja elhagyni a látássérülteket a tartalmadból.

November 29, 2017