Back to Question Center
0

Black Hat marketing és miért fontos, hogy elkerülje azt - Gyakorlat Semaltról

1 answers:

A Black Hat SEO az egyik legveszélyesebb marketing technika. A keresőmotorok soha nem engedélyezik a kulcsszavak kitöltését, a linkek és követők vásárlását, a cikkek forgatását és a hirdetésekre történő kattintást. Sajnos sok webmester részt vesz a fekete kalap SEO-ben, és nem is tudják, hogy webhelyeiket a Google, a Bing és a Yahoo bünteti vagy tiltja.

Michael Brown, a Semalt szakértő kijelenti, hogy ha Ön folyamatosan kéretlen e-maileket kap, és a közösségi média barátok becsapják, ideje megváltoztatni marketingstratégiáit. Ha nem hajlandó eltávolítani az opciókat az adatbázisból vagy a webhelyének kezdőlapjáról, akkor valószínűleg a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság szabályai és szabályai ellen irányul .

Ne légy naiv

Ha naiv vagy, akkor nem érheti el sikerét az interneten. Míg a fekete kalap SEO stratégiák és a közösségi média taktika vezethet keresőmotorok és a Facebook blokkolja a profilokat, vannak esélyek, hogy lesz a mögött a bárok, ha folyamatosan gyakorolja a fekete kalap SEO stratégiák. Miért nem választhat a fehér kalap SEO, amely sokkal jobb, és egy jobb módja annak, hogy kiváló keresőmotor rangot. Ismerje meg az e-mail marketinget körülvevő szerződési feltételeket, és nagy gonddal gyakorolja őket.

Kerülje el a Craigslist Harvesting

Ne vásároljon e-mail listákat

Sok ember, akik részt vesznek a fekete kalapban SEO vásárolni e-mail listákat különböző eladók és piacterek. Bízz bennem, ez nem jó gyakorlat, és tönkreteheti webhelyét az interneten. Ezért fontos elkerülni az e-mail listák megvásárlását akkor is, ha költségük olcsó. Ehelyett vonznia kell az embereket a hírlevelek és a jogi úton történő frissítéshez. Függetlenül attól, hogy nagy üzletet vagy kisvállalkozást futtat, nem kell megvásárolnia az e-maileket és a marketinglistákat ismeretlen forrásokból. Ehelyett létre kell hoznia listáit és e-maileket kell küldenie az ügyfeleknek és a vállalatoknak egyenként.

Ne legyen trükkös

Mindig emlékezni kell arra, hogy nincs sikere a sikerhez. Tehát nincs szükség arra, hogy bonyolult legyen az interneten, mivel a keresőmotorok könnyen el tudják csapni. Ehelyett választania kell a fehér kalapos SEO stratégiákra, hogy a webhelyére irányítsák a forgalmat. Növelje az előfizetők számát törvényes és legális forrásakon keresztül. Röviden, nem szabad gondolkodnod, hogy a keresőmotorok vagy a közösségi média megfélemlítheti az internetet, mert nem így van.

Amikor a fekete kalap SEO és e-mail marketing, akkor tudnia kell az alapokat, miért kell kerülni. Ne vásároljon e-mail címeket bárkinek, és soha ne fonja a cikkeket a webhely biztonsága és biztonsága érdekében Source .

November 29, 2017