Back to Question Center
0

Darodar Traffic Rocks a webhelyére? - A Semalt szakértő tudja, mit tegyen

1 answers:

Julia Vashneva, a Senior Ügyfél Menedzser Semalt osztja meg tapasztalatait arról, hogy először találkozott az orosz spamekkel.

A spammerek ismét aktívak, és intézkedéseket kell hoznunk, hogy megszabaduljunk tőlük. Amikor az orosz spamforgalom elérte a webhelyemet, úgy döntöttem, hogy többet ásítok, és meglepődtem, hogy egy új spammer megpróbálta torzítani Google Analytics adataimat. Először is, ellenőriztem a beterjesztési forgalmat, hogy megértsem, miért kap a webhelyem sok forgalmat Oroszországtól. Nem találtam a tettest, és úgy döntöttem, hogy intézkedik. Az orosz spammer az alábbi webhelyről érkezett: forum.topic darodar.com.

Amikor megnyitottam ezt a linket, és néhány hozzászólást követett, azt találtam, hogy sok spammer beszélgetett a weboldalak elpusztításának módjáról. Ez a kapcsolat átirányított a bevásárló oldalakra, mint az eBay.com, az Amazon.com és az Alibaba.com. Nem tudtam megérteni, hogy a spammerek hogyan próbálkoztak, de végül megismertem, hogy megpróbálnak trükkelni, hogy valamit vásárolhassak a linkekből. Ezután megnéztem az oldalad jelentését, és felfedeztem, hogy az egyik oldal nem volt otthoni weboldalán. Meglepett, hogy tudom, hogy ugyanaz az oldal kapcsolat volt jelen minden ügyfelem webhelyén. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt az oldalt megtalálja az Oldal cím jelentéseiben, mivel a hackerek és spammerek a "/" URL-t használják a közösségi média profiljainak és webhelyeinek megcsalására.

A spammerek megpróbálták ugyanazokat az adatokat elküldeni az összes Google Analytics-fióknak, és most könnyebb megtalálni azt a linket, és blokkolni azt a Google Analytics irányítópultján. meg kell adni az adatelemzési kódot és a fiókjának UA-számát, amely az interneten ingyen elérhető, a kódot és a számlaszámot használhatja a spammer webhelyének blokkolására, és győződjön meg arról, hogy az adatok nem szerepelnek a Google Analytics-fiókjában. Ehelyett fel kell jegyezni a Google Analytics-fiókodba: az egyszerű automatizálás minden Analytics Analytics-fiókhoz hozzáadhatja az Analytics számlaszámát, így az elképzelésed lehet a támadások mindenütt jelenlévő természetéről. csak a Google Analytics egyik problémája, mivel egyes személyek azt állították, hogy törvényes forgalom, jelenleg Webtrends elemzést futtatnak néhány webhelyemről és a Google Analytics-fiókról.A Webtrends nem mond semmit a beérkező levelekről és a hamis forgalomról, így azt a következtetést vontam le, hogy ez a Google Analytics támadása. Gyanítom, hogy ők ártatlan Google Analytics-felhasználókat trükkösek, hogy egyre több ember vásárolhasson le affiliate linkjeiből.

Hogyan lehet megállítani őket?

Sajnos nem lehet teljesen leállítani őket. Mivel a létrehozott adatok nem a kiszolgálón vannak, nem lehet megszabadulni a spammerektől. De megszüntetheti az adatokat a Google Analytics szolgáltatásból, ügyelve arra, hogy statisztikái megfeleljenek a valós teljesítménynek.

A legegyszerűbb módja annak, hogy megakadályozzuk az orosz spammereket és forgalmat a referralprogramjaiktól a Google Analytics-fiókban lévő szűrők létrehozásával. Menjen az adminisztrátorhoz, és kattintson a szűrőkre. Biztosítania kell, hogy használta a "szűrt" nézetet, ahol új szűrőket kell hozzáadnia. Hozzon létre néhány szűrőt, és kizárja a bejövő forgalmat egy gazdanévhez (co.lumb.co). Ne felejtsd el ellenőrizni a szűrőt, mielőtt elmented a módosítást.

Remélem, hogy ezek az utasítások nagy mértékben hasznot hoznak Önnek és webhelyének. Ha jelentős mennyiségű spam érinti Önt, akkor kapcsolódjon egy informatikai szakértőhöz, és a lehető leghamarabb megoldja problémáját Source .

November 29, 2017