Back to Question Center
0

Egyszerű trükkök a semaltból Ez a WordPress webhelyet a lehető legbiztonságosabbá teheti

1 answers:

Az internet számos lehetőséget kínál a többszöröseket irányító személyek számárae-kereskedelmi weboldalakat, hogy teljesítsék erőfeszítéseiket. Például a legtöbb vállalkozás egy e-kereskedelmi megközelítést alkalmaz, amelyhez sokan vannakfelsők és hátrányok. Például a webhelyek hackereknek vannak kitéve. A hackerek sokféle módon kompromittálják a számítógépes biztonságot, ami lehetővé teszihogy jogosulatlan belépést nyerjenek a különféle e-kereskedelmi üzletekbe, valamint megszerezhessék a megfelelő vevői adatokat. Hogy biztonságban maradhassonezek a számítógépes fenyegetések, meg kell értened, hogyan működnek.

A WordPress a leginkább jellemző tartalomkezelő rendszer. Például WordPressaz internetes weboldalak mintegy 24% -át birtokolják globálisan. Számos tényezőnek köszönhetően ez a tájékoztatás kedvelik üzleti modelljüket.A WordPress számos olyan eszközzel és bővítménnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy automatizálják a SEO és az internetes marketing technikákat. Ugyanakkor sok emberhasználja a WordPress-ot a weboldaluk igényeire, a hackerekre és más számítógépes fenyegetésekre. A WordPress egy aranybányát is talál. A WordPress ismert és gyors, amelymegkönnyíti a feltörést, vagy annak néhány bővítményét. A hacker a tulajdonos beleegyezése nélkül számos webhelyről hozzáférhet.

Oliver King, a Semalt Az Ügyfél-menedzser bemutatja a következő tippeket, amelyek javítják a WordPress biztonságát webhely létrehozásakor:

Legyen naprakész

A biztonságos víruskeresõ szoftver segítségével számos számítógépen és számítógépen lehetõséged van..Fontos, hogy győződjön meg róla, hogy a gépedben lévő szoftver a megfelelő programok, és gondoskodik arról, hogy a valóságos feladatot elvégezzék. Kéremazonnal törölje az olyan rosszindulatú programokat, amelyek eredete ismeretlen. Ugyanez vonatkozik a böngészőkre is. Ne engedje megplugint futtatni a böngészőjében. Szkripteket tartalmazhatnak, amelyek vicces változtatásokat hajthatnak végre a számítógépen.

A levélszemét és az adathalászat elkerülése

Ne kattintson semmilyen linkre spam levélben. Ezek a kapcsolatok végrehajtják a közös kereszt keresztmetszetéthelyszíni támadások. Vannak olyan csatolmányok is, amelyek trójaiakkal rendelkeznek. A kereskedők csábító módja általában egy hirdetés közzétételét jelenti aszó dokumentum, amely a trójaiakkal rendelkezik. Ahogy a boldog vevő megnyitja a fájlt, hogy megtekinthesse annak tartalmát, feltárja a vírust az egész fertőzéstszámítógép. Sok ember így értékes információkat veszít. A feltört jelszavak számos csalárd tranzakciót is végrehajthatnakmint pénzmosás.

Következtetés

A legtöbb weboldal tervezésénél általában a felhasználói élmény és a végcél ismotívumunk. Sok webhelyfejlesztő a SEO-re összpontosít, és az ügyfelek könnyedén megy keresztül a vásárlási folyamaton. Azonban nem sikerül a tényezőegy hacker szem előtt tartva. Ennek eredményeként több mint 90987 hack támadás fordul elő percenként a WordPress domaineken. Fontosmegtanulják ezt az eljárást, valamint weboldalaikat biztonságossá és hack-bizonyítássá teszik. A webhely egyszerűvé válik az egyszerű WordPress hackek használatávalmint pl. a jelszó-hamisítás, valamint más, a kézikönyv használatának megakadályozása. A webhely és az ügyfelek biztonsága továbbra is fennmaradhatellenőrzés alatt. Ezenkívül egy biztonságos webhely jól teljesít a SERP-ken, így a SEO és a marketing erőfeszítései gyümölcsöt teremtenek Source .

November 28, 2017