Back to Question Center
0

Felderítése és blokkolása botok semalt

1 answers:

Az egyik legfontosabb dolog, amire a figyelmet az internetre kell fordítani, a biztonság és a biztonság. Számos biztonsági sérelem miatt, mint például a Yahoo aggályai az állami szponzorált adatvédelmi invázióknak, a GCHQ és az NSA kérdéseinek, valamint az állami szponzorált hacker-eseteknek, komolyan kell vennünk a biztonságot. Fontos, hogy a megfelelő időben elvárjuk és megtervezzük a megfelelő dolgokat az online biztonság biztosítása érdekében. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy olyan világban élünk, ahol a dolgok szabadon használhatók és másodpercek alatt feltörhetők. A rosszindulatú tevékenységek közös életünk részévé váltak, és a külső erők védelmére kell összpontosítanunk. Itt, Ross Barber, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere elmondja neked, hogyan lehet felismerni és blokkolni a rossz robotokat.

Mi a rossz botok

Kétféle bot létezik: jó botok és rossz botok. Nem lenne helytelen azt mondani, hogy a jó botok nem károsítják a webhelyét, de a rossz botok mindig problémákat okoznak. A botok egyik előnye, hogy javítják a keresőmotor webhelye , köztük a Google, a Yahoo és a Bing..Szintén hasznos szolgáltatásokat nyújtanak számunkra, mivel tartalmainkat az interneten elérhetővé teszik sok ember számára kulcsszavai és keresőmotor lekérdezései alapján. Azonban a rossz botok nagymértékben károsíthatják webhelyét. Sokféle módon használják őket, és a hackerek olyan weboldalakat törnek el, amelyeket valószínűleg a versenytársak használnak. Ráadásul a rossz robotok terjesztett szolgáltatásmegtagadási támadást hoznak létre, és ellophatják vagy újraoldhatják webes tartalmukat, másolatot készítve az interneten. A keresőmotor forgalmának felgyorsítása a rossz botok eredménye, amely a webhelye mutatóinak hatását és torzítását eredményezi. A rossz botok növelhetik webhelye forgalmát , de a betöltési sebesség és a visszafordulási arány is növekedni fog. A botok típusától függetlenül meg kell szabadulnia mindkettőtől, hogy minimálisra csökkentse az interneten elpusztult veszélyeket.

Hogyan lehet azonosítani és megállítani őket?

Meghatározhatja és megakadályozhatja a jó és rossz botokat kompatibilis bővítmények, eszközök és bővítmények telepítésével. Meg kell támaszkodnia a tárhely és a megoldás szolgáltatók, és keresse meg a proaktív módon megszabadulni tőlük. Mielőtt bármit megtennél, létre kell hoznod egy beállítást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bot jó vagy rossz, és hogyan kell megakadályozni néhány percen belül. A CMSWire jelentése szerint több mint hetven százaléka eltávolítható az olyan kijátszási technikákkal, mint a forgó IP címek és az alacsony frekvenciájú támadások.

Homegrown megoldások

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon a botoktól, blokkolja az összes bots IP-címét, legyen az jó vagy rossz. Mielőtt elvégeznéd a műveletet, meg kell figyelned a bot típusát. Használja a webkiszolgáló irányelveket, hogy blokkolja őket. A megfigyelések és az értékelés alapján blokkolhat annyi IP-címet, amennyit csak akar. Csak győződjön meg róla, hogy nem blokkolja az emberek IP-címét, mert ez tönkreteheti webhelye hírnevét az interneten Source .

November 29, 2017