Back to Question Center
0

Hackelt alkönyvtárak a WordPress webhelyeken - Semalt szakértő az új spam-eseményeken

1 answers:

Legutóbb vannak olyan megállapítások, amelyek a SEO spam okozta eseményekről szólnak, ideértve a rosszindulatú tartalmak és alkönyvtárak telepítését a WordPress webhelyeken. A spammerek és a hackerek ezt a fekete kalapos SEO stratégiát használják a kiszolgáló erőforrásainak és tárolásának visszaélésekor. Spam-tartalmat telepítenek a WordPressre, és aktiválják a rosszindulatú alkönyvtárakat a weblapok megfertőzésére.

Néhány gyakorlati kérdéssel foglalkozik Alexander Peresunko, a Semalt legjobb szakembere.

A spam webhelyek rendszeresen reklámoznak termékeket és szolgáltatásokat. Például sok spam webhely fejleszt napszemüveget és formatervezett termékeket, és vonzza az embereket a hackerek által irányított társult bevételi programokhoz. Ez a technika el van választva a többi hacker programtól, mivel átirányítja a felhasználókat furcsa és rosszindulatú kapcsolatokra. Ez tönkreteheti webhelyük kinézetét és ellopja hitelkártya adatait az interneten.

A hackerek és spammerek fedezik a trükköket azzal, hogy eltakarják a spam weboldalakat a törvényes oldalak alkönyvtárain belül, és a legzavaróbb az, hogy a webmesterek vagy a webhelyek tulajdonosai sohasem vesznek észre. Idővel alapvető fontosságú volt a webhelyed biztonságának figyelemmel kísérése és a WordPress-fiókok módosítása. A Google Search Console segítségével megismerheti, hogy a támadók elküldenek-e spameket a webhelyére. A Semalt szakértői ezt az eszközt ajánlják ügyfeleiknek, akik szeretnék javítani a webes forgalom minőségét. Ha sok kérdést lát a webhelyén található megjegyzéssávban, akkor esély van rá, hogy Ön a SEO hack áldozata legyen. Sajnálatos módon nincs mód a probléma diagnosztizálására, és egy egész webhelyet kell kifejlesztenie.

A hackereknek soha nem szabad csapdába esniük, és sokféle módon használhatják az Ön védelmét és biztonságát az interneten. A legtöbb esetben a spammerek megtámadják webhelyeiket az ajtó-parancsfájlok és a levélszemét-beolvasások révén, amelyeket nehéz észlelni. Van azonban néhány módja annak, hogy megakadályozzák a hackerek kódjaikat a törvényes WordPress webhelyeikben.

A kiszolgálói erőforrásoknak nevezett spam-vizsgálatot arra használják fel, hogy elemezzék azokat az eseteket, amikor a hackerek megtámadják webhelyeiket, hogy profitáljanak a SEO stratégiáinak. Továbbá, kihasználják a (62) keresőmotor eredményeinek fehér rangú SEO technikáit. A rosszindulatú átirányításokkal ellentétben ez a fajta spam nem változtathatja meg a fertőzött webhely megjelenését és megjelenését Source .

November 29, 2017