Back to Question Center
0

Hogyan hackerek Hack - Semalt szakértői aggodalmak

1 answers:

Minden online tényező, amely egy szervert foglal magában, általában a hackelés veszélye áll fenn. AAz internet magában foglalja a felhasználónak küldött és fogadott információt egy kiszolgálónak. Ennek eredményeképpen a webes fejlesztés nagy része a felhasználóra és a felhasználókra fókuszálnem a rendszer stabilitását. Emiatt az emberek olyan e-kereskedelmi weboldalt hoznak létre, amely csak példamutató módon végezheti el ezeket a feladatokat,figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a rossz szándékú egyének is használhatják ezt az esélyt. Ennek eredményeként a webhely biztonsága, valamint aaz ügyfelek attól függnek, hogy mennyire hatékonyan tudsz harcolni a hack kísérletekkel.

Számos mód van arra, hogy az emberek végrehajtják a hackjaikat. A hackerek céljaaz illetéktelen belépés megszerzése és az információk elérése, amelyek egyébként a kiszolgálói adatbázisban maradnak. Bizonyos esetekben megpróbálhatjákhozza létre a webhelyet botnetekkel vagy más rosszindulatú eszközökkel. Sokan csodálják a weboldalakat, például a blogokat vagy az e-kereskedelmi webhelyekethogyan hackerek végzik a hack. Az egyik, hogy felállítsa a hackerek megakadályozásának eszközeit és mechanizmusait, meg kell érteni, hogy a hackerek hogyanhack weboldalak.

Jack Miller, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,meghatározza azokat a módszereket, amelyeket a hackerek az alábbiak szerint használnak:

Keresztezési támadások (XSS)

Ezek a felhasználók által közvetített kódok, amelyek egy kiszolgálón futtathatók és sebezhetőek támadhatnakszámítógép..A hacker azzal kezdődik, hogy a felhasználót arra készteti, hogy egy káros linkre kattint. Ez a link parancsfájlt futtat a böngészőben, ahol aa hacker más csatornák használatának csatornáit is megtalálja. Például a hacker el tudja fogadni az összes böngésző adatait, például a jelszavakat és a gyorsítótárat. A hackera böngésző funkcióit - például a mikrofont és a webkamerát távolról is - az áldozat beleegyezése nélkül is használhatja.

SQL injektálás

Ez a kizsákmányolás kihasználja egyes programozási nyelvek sérülékenységét. Ezkihasználják a legtöbbet olyan webhelyeken, amelyek rossz kódstruktúrával rendelkeznek. Például a PHP webhelyen SQL injekciós támadás léphet fel.A hacker csak megpróbálja elérni a weboldaladat, és megkapja az összes adatot. Olyan információk, mint a vállalati adatok, a felhasználói bejelentkezések és a hitelekkártya információ ilyen módon sebezhetővé válik. Ezenkívül a támadó az oszlopokban és sorokban is tölthet le, tölthet fel vagy szerkeszthet mezőketaz általad használt adatokból. Más esetekben a hackerek használhatják a csomagszerkesztést, ahol ellopják az adatokat, mivel áthaladnak a szerver közöttés a felhasználó.

Következtetés

Amikor honlapokat készítünk, nem ismerjük fel a potenciális veszteségekettegye az e-kereskedelmi vállalkozásainkat. Ennek eredményeképpen számos webhely épül fel arra, hogy kiszolgálja az ügyfelet hacker nélkül. A hackerek elvégezhetiksok eljárás egy weboldalon, amelyek többsége magában foglalhatja a személyes adatok lopását, csalását vagy rossz kezelését. Röviden, az Ön biztonságaa webhely, valamint az ügyfelek száma függ Öntől, a tulajdonostól és az adminisztrátortól. A Search Engine Optimization (SEO) erőfeszítéseinek többsége a megnövelésre törekszika weboldal érvényességét, valamint a SERP láthatóságát. A hackerek e tekintetben webhelyet hozhatnak le. A hacker módszereire vonatkozó ismeretekmentheti a jelentős vállalati veszteséget, valamint növeli a tartományi jogosultságot a keresőmotorok biztonsága miatt Source .

November 28, 2017