Back to Question Center
0

Hogyan lehet meggyőzni az ügyfeleket, hogy SEO-barát tartalmat vásároljanak?

1 answers:

Számos vállalat tartja azt a véleményt, hogy pénztárcákat fizetnek a tartalomért, de meglepetésükre, blogjaik nem kapnak népszerűséget, és végül a termékek nem értékesítenek. A közösségi média követőinek száma továbbra is magas, ám webmarketing-beavatkozásaik nem vezetik előre őket.

A tartalom kritikus, de a vállalatok még mindig alábecsülik jelentőségét. Max Bell, a Semalt Ügyfél sikertöke, elmagyarázza, miért fontos a webhely számára, hogy nagyszerű tartalmat biztosítson.

A halo hatása

Ha a webes platform rossz tartalom, az egyének olyan felfogást fogalmaznak meg, hogy a termék rossz. Pszichológiailag a halo hatás kifejti, hogy a vonzónak tűnő embereket mi gyakran nevezik megbízhatónak. Ez azt jelenti, hogy ha a tartalmad jó, a közönség azt is el fogja gondolni, hogy a termék jó.

Átlagos tartalom

A halo hatás csak akkor fontos, ha az emberek észreveszik Önt, és abban az esetben, ha a tartalom közönséges, akkor senki sem ismeri fel. A web a szokásos tartalom egy nagy hegye, ami kevésbé érdekes és rosszul írt. Az olcsó írók nem segítenek megnyerni a közönségedet, mivel az emberek más helyeket választanak, amelyeknek jó tartalma van..

Átlagos tartalom nem fog kapcsolódni

Ha jelentős befektetéseket fektet a reklámozásra, és ha az egyének hozzáférnek a webhelyéhez, úgy dönt, hogy nem felel meg nekik, akkor a befektetés nem ér. Nagyszerű tartalmakkal hosszú idő alatt képesek lesznek vonzerőt szerezni a vásárlók és az olvasók számára.

A félelmetes tartalomnak vannak lábai. A reklám nem rendelkezik

Egyes esetekben nem minden nagyszerű tartalom érhető el nagymértékben, de a nagyszerű tartalom nagy része idővel elterjedt, és a közösségi médiában és más platformokon osztozik.

A szuper tartalom társul a márkához bizonyos személyiséggel

A szegényes írás nem befolyásolja Önt, nem mozdul el, és nem foglalkozik veled. Tény, hogy csak tintaveszteségnek nevezhető. Másrészről, a jó tartalom sokat tehet. Ez létrehoz egy kapcsolatot, személyiséget és érzést. Abban az esetben, ha a tartalma hűvös, akkor meg kell találnia egy olyan személyt, aki tisztában van a tartalom trendjeivel.

Elindítja önt hatóságként

A szuper tartalmak jól strukturáltak és átfogóak, ami az ágazatban szakértővé válik. Ez meg fogja húzni azokat a befolyásos személyeket, akik a kritikus közönség, és miután elkezdték közzétenni a tartalmat, olvasni a platformot, és összekapcsolni más webhelyekkel, akkor sokat keres.

A szegény tartalom nem érdemes befektetni

A rosszul kutatott és írott tartalom nem éri meg azt a tõkét, amelyet rá költ, mert nem fog hatni, és végül is, a nagy közönség nem fogja olvasni. A szuper tartalom költségigényes lesz, de képes hatalmas közönséget elérni és alakítani a márkát Source .

November 28, 2017