Back to Question Center
0

Javítsa a SEO-t, olvassa el a képoptimalizálásról! - Semalt Expert

1 answers:

Az on-line SEO és a képoptimalizálás a hatékony SEO kampány két elsődleges lépése. A keresőmotor s idővel intelligensebbé és intelligensebbé vált, és a keresési rangsorolási eljárás nagyon kifinomult. A minőségi tartalom nem elég, mivel sok dolgot figyelni kell. Különböző tényezők járulnak hozzá a keresőmotorok rangsorolásához, és a legfontosabb tényező az, hogyan optimalizálhatja a képeket a SEO számára.

Ha az on-page SEO a webhelyed pillére, a képoptimalizálás az építőelem. Jason Adler, a Semalt Customer Success Manager elmondta, hogy a képek a webhelyeinek erős vizuális alkotóelemei, és sokkal jobbak, mint egy ezer szócikk - weirding roomba. Fontos, hogy a képeket megfelelően használhassuk, hogy első üzenetet közvetítsék.

Kép Relevance:

Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott képek relevánsak a webes tartalmak szempontjából. Rengeteg irreleváns kép nem fogja eredményezni a hatékony SEO-eredményeket, mint egyetlen képet az érintett alt szöveg és leírással.

Alt Címkék:

Az alt címkék létfontosságú szerepet játszanak a képoptimalizálásban. Segítenek a képek megjelenítésében a keresőmotor eredményeiben , és javítják a webhely betöltési idejét. Az összes keresőmotor függ a képek szövegétől, mivel nem tudják elolvasni a tartalmat, így az alt és az alt szövegek határozzák meg, hogyan lehet a képeket a Google képi eredményei között rangsorolni..Az alt-címkék egyik legjobb gyakorlata az, hogy a címkéket rövid, leíró jellegű és pontosan megtartsák.

Képméret és tárhely:

A képméret jelentős szerepet játszik a teljes felhasználói élmény javításában. Győződjön meg róla, hogy a felhasznált képek nem túl nehézek a rakodási sebesség növeléséhez. Használja a kicsi, mégis szép képeket, amelyek könnyen megjeleníthetők a keresőmotor eredményei között. Javasoljuk, hogy a képeket bájtban használja. Az olyan eszközök, mint a Yahoo Smushit használhatók a képek túlzott bájtjainak törlésével, ami könnyebbé teszi őket, mint korábban.

Az image hosting egy másik fontos tényező, amikor több forgalmat generál a Google képkeresőből. A Google és más keresőmotorok nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az ugyanazon a domainen tárolt képeknek, mint a több domainben tárolt képek. A Google képkereső egyik legfontosabb algoritmusa a képek összekapcsolása a weboldal szövegével.

fájlnevek:

Ahhoz, hogy a kulcsszó fontos az URL-ben, a fájlnevek elengedhetetlenek a fotókhoz. A kulcsszóban gazdag fájlnevek segítségével a keresőmotorok jobban értékelhetik webhelyét. Ne használja az alapértelmezett fájlnevet, például a DSC0119.jpg, mivel nem ad elegendő információt a képeiről. Ehelyett leíró fájlneveket és kulcsszavakat kell használnia, amelyeket kötőjelekkel kell elválasztani.

Képhivatkozások és címcímkék:

A kép egy vonzó és szemet gyönyörködtető dolog, amely leírja webhelyét és tartalmát. A megfelelő képhivatkozás kötelező SEO gyakorlat. Kerülje el a fényképek közvetlen összekapcsolását. Ehelyett be kell ágyaznia a képeket, és vissza kell kapcsolnia a webhelyre. Szintén megfelelő címcímkéket kell használnia. A címcímke tájékoztatást nyújt a tartalmairól, amikor a felhasználók a kurzort a linkek fölé helyezik. Fontos, hogy adj hozzá egy SEO barát leírást és releváns kulcsszavakat a cím címkéinek.

November 29, 2017