Back to Question Center
0

Semalt - A feltérképezési adatok feltérképezésének módja

1 answers:

A Google hónapok óta frissíti a felhasználókat a backlinks jelentőségéről, de tisztában vagyunk azzal, hogy a backlinks a sikeres keresőmotor rangsorának kulcsa. Segítenek a Google, a Bing és a Yahoo-nak meghatározni a webhelyek és blogok jelentőségét. Sok ember vitatja meg, hogy proaktív linkeket használ-e a látogatók bevonására vagy sem, és igaz, hogy a linkek biztosítják a minőségi webes forgalmat. Ezenkívül segítenek figyelemmel kísérni és optimalizálni webhelyének meglévő linkjeit.

Ellenőrizzük néhány pontot annak megértéséhez, hogy miért fontos a visszavezetési adatok és a feltérképezési adatok kombinálása - top tank mini rba tank. Ez segít nekünk megérteni, hogyan lehet javítani honlapaink keresőmotor rangját, és milyen típusú intézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy növeljék az értéküket az interneten.

Itt Igor Gamanenko, a Semleges legfelsőbb szakembere megvitatja a backlink profiljának a feltérképezési adatokkal való összekapcsolását.

1. Törött oldalak háttámlával

A törött oldalakkal és a hátrányos jelentésekkel könnyedén megtalálhatja azokat az oldalakat, amelyek hibát okoznak a visszatérő linkjeikkel és visszatérnek a 4xx és 5xx hibákhoz. Ha el akarja kerülni ezt a problémát, törölje a linkjeit különböző szakaszokra. Alternatív megoldásként visszaállíthatja az oldalakat a 200-as állapotba, vagy frissítheti az állapotukat a 301. Egy másik módszer az, hogy átirányíthatja őket más hasznos és releváns oldalakra vagy cikkekre.

2. Nem indexelt oldalak háttámlával

Minden nem indexelt, visszirányú oldal helyes javításra szorul, és meghatározza azokat a lapokat, amelyek a felhasználókat visszaadják a 200 hibára. indexelés nélkül, és nem javíthatja webhelye keresőmotorjainak rangsorolását, ha azt szeretné, hogy az összes oldal megtalálható legyen a keresőmotoroknál, akkor a lehető leghamarabb orvosolni kell a nem indexelt problémát.

3. URL-ek átirányítása hátrafelé

A webhelyek idõvel megváltoztatják elrendezésüket és tartalmukat, és lehetõvé válik az URL és az architektúra jelenlegi trend szerinti megváltoztatása. Ha 301-es hibát mutat, akkor ne engedje, hogy a keresőmotorok indexelje webhelyét addig, amíg a hiba el nem törlődik. Igaz, hogy egy átirányítás az átirányító oldalon nem jelent jelentős problémát, de áttekintheti és módosíthatja beállításait a megfelelő közönség célzásához. Győződjön meg róla, hogy horgonyszöveget használt, hogy növelje az esélyeit, hogy javuljon a keresőmotor eredményei.

4. Elhunyt oldalak a hátrafelé

Az elárvult oldalak nagy forgalmat hozhatnak webhelyén, de a webmesterek gyakran elfelejtik őket, így a látogatók gyenge helyszíni tapasztalattal rendelkeznek. Meg kell vizsgálnia az árva oldalakat egyenként visszavágó linkekkel, ügyelve arra, hogy az összes oldal értéket biztosítson a közönségnek.

5. Vissza nem kapcsolt URL-címek tiltása

A visszautasított linkek minden elutasított URL-je kiemeli a robots.txt fájlban megadott oldalakat. A problémát okozó oldalak problémákat okozhatnak a látogatók számára, számuk jelentősen csökkentve. Engedélyezze az oldalak feltérképezését a robots.txt fájlból való eltávolításával.

6. Meta Nofollow Oldal visszalépésekkel

A Meta Nofollow Backlink jelentésében azonosítani tudja az oldalakat meta címkével és anélkül, és rámutat a hibákra. A probléma megoldható a felesleges címkék eltávolításával webhelyéről. Fontolja meg a megfelelő bővítmény telepítését, hogy javítsa a webhely teljesítményét és megjelenését.

November 29, 2017