Back to Question Center
0

Semalt - A feltérképezési adatok feltérképezésének módja

1 answers:

A Google hónapok óta frissíti a felhasználókat a backlinks jelentőségéről, de tisztában vagyunk azzal, hogy a backlinks a sikeres keresőmotor rangsorának kulcsa. Segítenek a Google, a Bing és a Yahoo-nak meghatározni a webhelyek és blogok jelentőségét. Sok ember vitatja meg, hogy proaktív linkeket használ-e a látogatók bevonására vagy sem, és igaz, hogy a linkek biztosítják a minőségi webes forgalmat. Ezenkívül segítenek figyelemmel kísérni és optimalizálni webhelyének meglévő linkjeit.

Ellenőrizzük néhány pontot annak megértéséhez, hogy miért fontos a visszavezetési adatok és a feltérképezési adatok kombinálása. Ez segít nekünk megérteni, hogyan lehet javítani honlapaink keresőmotor rangját, és milyen típusú intézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy növeljék az értéküket az interneten.

Itt Igor Gamanenko, a Semleges legfelsőbb szakembere megvitatja a backlink profiljának a feltérképezési adatokkal való összekapcsolását.

1. Törött oldalak háttámlával

A törött oldalakkal és a hátrányos jelentésekkel könnyedén megtalálhatja azokat az oldalakat, amelyek hibát okoznak a visszatérő linkjeikkel és visszatérnek a 4xx és 5xx hibákhoz. Ha el akarja kerülni ezt a problémát, törölje a linkjeit különböző szakaszokra. Alternatív megoldásként visszaállíthatja az oldalakat a 200-as állapotba, vagy frissítheti az állapotukat a 301. Egy másik módszer az, hogy átirányíthatja őket más hasznos és releváns oldalakra vagy cikkekre.

2. Nem indexelt oldalak háttámlával

Minden nem indexelt, visszirányú oldal helyes javításra szorul, és meghatározza azokat a lapokat, amelyek a felhasználókat visszaadják a 200 hibára. indexelés nélkül, és nem javíthatja webhelye keresőmotorjainak rangsorolását, ha azt szeretné, hogy az összes oldal megtalálható legyen a keresőmotoroknál, akkor a lehető leghamarabb orvosolni kell a nem indexelt problémát.

3. URL-ek átirányítása hátrafelé

A webhelyek idõvel megváltoztatják elrendezésüket és tartalmukat, és lehetõvé válik az URL és az architektúra jelenlegi trend szerinti megváltoztatása. Ha 301-es hibát mutat, akkor ne engedje, hogy a keresőmotorok indexelje webhelyét addig, amíg a hiba el nem törlődik. Igaz, hogy egy átirányítás az átirányító oldalon nem jelent jelentős problémát, de áttekintheti és módosíthatja beállításait a megfelelő közönség célzásához. Győződjön meg róla, hogy horgonyszöveget használt, hogy növelje az esélyeit, hogy javuljon a keresőmotor eredményei.

4. Elhunyt oldalak a hátrafelé

Az elárvult oldalak nagy forgalmat hozhatnak webhelyén, de a webmesterek gyakran elfelejtik őket, így a látogatók gyenge helyszíni tapasztalattal rendelkeznek. Meg kell vizsgálnia az árva oldalakat egyenként visszavágó linkekkel, ügyelve arra, hogy az összes oldal értéket biztosítson a közönségnek.

5. Vissza nem kapcsolt URL-címek tiltása

A visszautasított linkek minden elutasított URL-je kiemeli a robots.txt fájlban megadott oldalakat. A problémát okozó oldalak problémákat okozhatnak a látogatók számára, számuk jelentősen csökkentve. Engedélyezze az oldalak feltérképezését a robots.txt fájlból való eltávolításával.

6. Meta Nofollow Oldal visszalépésekkel

A Meta Nofollow Backlink jelentésében azonosítani tudja az oldalakat meta címkével és anélkül, és rámutat a hibákra. A probléma megoldható a felesleges címkék eltávolításával webhelyéről. Fontolja meg a megfelelő bővítmény telepítését, hogy javítsa a webhely teljesítményét és megjelenését Source .

November 29, 2017