Back to Question Center
0

Semalt: A hacker támadások alapvető típusai és a weboldal helyrehozatala

1 answers:

A SEO célzott céljainak elérése számos tényező, webhelye, veszélyeztethetia biztonság az egyikük. A technológiai ágazatban tapasztalt új tendenciák és problémák magas szintű biztonsági ellenőrzési intézkedéseket igényelnek.A statisztikák azt mutatják, hogy a weboldalak több mint 10% -a csökken a hackerek és a támadások miatt.

Tartalmi marketinges, online biztonsága sokat számít. Szakmai felvételés az átfogó SEO cég, amely kezeli a webhely biztonságát, főként jó néhány vállalat számára működik. Egy SEO munkájaa cég biztosítja a legmagasabb biztonságot nyújtó marketingeket, a legjobb versenytársak nyomon követését és a backlinks valós idejű létrehozását. Hosszú távon a tartaloma marketingesek érdeklődnek a céljaik elérésében és hatalmas hozamokban.

Nik Chaykovskiy, a Semalt Digitális szolgáltatások, a számítógépes támadásokkal foglalkozik, amelyeken dolgozni kell.

A brute force támadás

Gyakran hivatkoznak vak mellékhatásokra, a brute force támadás a modern támadókkal foglalkozikhogy megakadályozza a számítógépes rendszert. Ez a fajta támadás ritka esetekben érvényes. A hackerek a vakoldali támadást használják a webhely eléréséheza részletek az összes rendelkezésre álló technikát használja a világon. Miután elérte számítógépét, a hackerek hozzáférést kapnak minden fiókjához és jelszaváhoza hitelesség megismerése és ellenőrzése. Azonban egyszerűen érzékelhető a brutális erő támadása, ahogy a számítógépes rendszer sokat hajt végreegyidejűleg adataktivitással.

Megelőző intézkedések

A brutális erõ támadás olyan könnyû észlelni. Egy lépéssel a hackerek előtt fizet.Annak megakadályozása érdekében, hogy a támadást vakoldali támadással feltörjék, korlátozhatja a naplózási kísérleteket, és sikertelen kísérletek esetén zárolhatja a fiókokat.

Középső támadás

A weboldal végfelhasználója és a sikeres párt közötti kommunikáció MITM támadásra vezethető vissza..A hackerek átvehetik a webhely biztonságát a kommunikációs fórumok elfogásával. Ebben a támadási módszerben a hackerek átveszi az irányítástmindent a végfelhasználói ismeretek nélkül.

MITM támadásmegelőző intézkedések

Annak megakadályozása érdekében, hogy a támadók átvegyék a webhely biztonságáttűzfalak, weboldal-átjárók, vírusirtó programok és VPN-ek. A kiszolgáló és az ügyfél közötti megbízható titkosítás segítségével blokkolhatja a hackereket.

Szociális platform támadás

Általában a szociális tervezésnek nevezik, a társadalmi támadás a legegyszerűbbmódja annak, hogy egy jól megalapozott vállalatot csapjon össze. A technikusokat használó hackerek manipulálják a felhasználókat jelszavuk és hitelkártya adataik megjelenítéséhez.

Ellenintézkedések

A hackereknek módjuk van a felső célpontok manipulálására meleg kapcsolattalvelük. A társadalomtudományi támadások megakadályozhatóak azáltal, hogy érzékenyítik az embereket az érzékeny információk diszkrétnek tartására.

Ügyfél alapú támadás

Az ilyen típusú támadások esetén a hackerek manipulálják a webhely biztonságátakkor kattintson a megnyitott dokumentumok és a kattintások gombra. Ezáltal a hackerek olyan rosszindulatú webhelyre vezetnek, amely sebezhetővé teszi a feltörést.

Megelőző intézkedések

Tudatosságnövelés az alkalmazottakkal arra vonatkozóan, hogy óvatosnak kell lennünk aa nyilvános internet fontos. A hackerek továbbra is éberek, amikor egy alkalmazottat arra várnak, hogy ingyenesen tölthessen le egy rosszindulatú webhelyről, majd hackoljonaz egész szervezet. Legyen óvatos és körültekintő, ha nyilvános WIFI-t használ, hogy elkerülje a feltörést.

A kihasználó támadás

A távoli támadást elsősorban a rosszindulatú vírusok elterjedésére használják, hozzáférést biztosítanak az érzékenyekhezinformációkat, és megakadályozza a célzott PC-ket.

Vigyázz, maradj

Az éberség a webhely minden sérülékenységének blokkolásával megóvja Önthackerek. Fontolja meg, hogy a belső és a külső informatikai biztonsági tanácsadás biztonságos legyen.

Következtetés

A weboldal biztonsága sokat jelent a digitális és a tartalom marketing terén.Számos üzlethelyiség havonta csökken a rosszindulatú hackerek támadása miatt. Az informatikusok bérlése az Ön naprakészségének megőrzéséremegakadályozza, hogy webhelye lecsökken a hackelés következtében Source .

November 28, 2017