Back to Question Center
0

Semalt: A legújabb technológiák milliókat takarítanak meg

1 answers:

Ross Barber, a Ügyfél sikertelensége Semalt egy félelmetes történetet oszt meg, hogy az UNICEF segített az ifjúságnak az U-Report nevű legmodernebb SMS-platform használatával.

Az UNICEF az UNICEF felelősséget vállal a gyermekek szükségleteiért, mivel ez a szervezet megmentette a számtalan ifjúságot. Pontosabban, továbbra is bizonyítja magát Irma hurrikánon való gyors reagálásuk során. Az U-Report, a képoptimalizálással ellátott SMS platform mellett hatékony információkkal és biztonsági utasításokkal látták el a lehetséges áldozatokat. Bár ez egyszerűen egy egyszerű történet, és nagyon csodálatos.

Azonnali beavatkozásra irányuló kérelem

Szeptember 2-án az UNICEF Latin-Amerika és Karib-szigeteki irodái kapcsolatban álltak az UNICEF Globális Innovációs Központjának szakértőivel. Ennek oka az, hogy elindítson U-jelentést a karibi térségben, és előmozdítsa a Facebookon keresztül, az Irma hurrikán pályájának frissítésével kapcsolatban.

Kényelmes kommunikációs módszer

Az U-Report nevű új kommunikációs platform SMS vagy szöveges technológiát alkalmaz, amely képoptimalizálással jár, a fiatalok számára fontos és életmentő információk kényelmes gyűjtésére és elterjesztésére. Ezenkívül a kérelem olyan eszköz, amellyel számukra hangot adnak a gondjaiknak és segítséget kérnek. Így az U-jelentés valóban forradalmi innovációnak számít a nép jólétének szempontjából..

A múltban U-jelentést használtak fel a halálos Ebola-vírus Liberia-ban történő elterjedésének megakadályozására 2014-ben. Az alkalmazással az UNICEF és a szövetséges intézmények felkéréseket küldhetnek az olyan kérdések azonosítására, amelyeket az emberek megtapasztalnak és megosztanak velük rendelkezésre álló életmentő információkat és utasításokat.

Az információ egyedüli forrása

Az Irma hurrikánnal szemben álló országokban élő 10,5 millió gyermek közül mintegy fele azt állította, hogy az U-jelentés az egyetlen információforrás és biztonsági tanácsadás. Amíg a vihar elhalad, az UNICEF továbbra is felhasználja a platformot, hogy információt gyűjtsön a segítségnyújtásra szoruló fiatalok helyéről. Ezt követően az UNICEF megkezdheti az érintettek szükségleteinek kielégítését.

Koppenhágai bejövő felszerelések

A rászorulókra válaszul az UNICEF koppenhágai Kht. A világ legnagyobb raktárával képesek humanitárius segítséget nyújtani az áldozatoknak. Most elkezdték a csomagolásokat és a repülőgépekbe rakodást.

A remény sohasem fog meghalni

SMS-platformuk, U-jelentésük révén az UNICEF gyorsan reagált a közelgő katasztrófára, miközben a fiatalok számára a kommunikáció és információforrás. Az U-jelentésnek köszönhetően, a textiltechnológiával és a képoptimalizálással a biztonsági utasítások gyorsan elterjedtek az olyan tíz és fél millió fiatalok körében, akik a hurrikán felé tartanak, számtalan életet mentve. Az UNICEF most már az áldozatoknak szállít élelmiszer-ellátásokat és egyéb segélyeket. Összességében a remény nem fog meghalni mindaddig, amíg az emberek proaktív módon segítenek másoknak Source .

November 29, 2017