Back to Question Center
0

Semalt Annuncia L'impegno Della Linea CTA gombok iránymutatása

1 answers:

A webes oldal tartalmának optimalizálása a keresőmotor jó láthatósága szempontjából kulcsfontosságú attribútum. Sok vállalat sikeresen használhatja az interneten keresztül a hatékony felhasználást SEO és más digitális marketing stratégiák. Aspetti jön a kiválasztási tartalom és a logó optimalizálása fontosak annak meghatározásához, hogy egy weboldal hogyan fog működni a SERP-en. A 2017. januári Google algoritmus követése, a Google által a napjainkban nagy hangsúlyt fektető tényezők közé tartozik a tartalom, a mobilitás és a felhasználói tapasztalat .

Nell'esperienza utente, Max Bell, a Gestore del successo dei clienti di Semalt Digitális szolgáltatások, ajánljuk a következőket:

  • A web design estetico all'occhio utente - wicking cotton vape.
  • Facilità di navigazione (all'idea principale).

A fenti tényezők szerint a weboldal használatának tapasztalatai a legfontosabbak a webes tartalom fejlesztése szempontjából. Következésképpen, a CTA-tevékenységek nagy szükségességet jelentenek arra nézve, hogy hova helyezhetők fontos gombok. Például i pulsanti call to action. Ez a gomb arra kéri a látogatót, hogy végezzen fontos tevékenységet egy weboldalon, mint vásárolni, aláírni vagy letölteni. Az alábbi javaslatokat a CTA helyzetmegjelenítésének könnyű feladatává teheti:

1. La piega

A CTA-nak a weboldalon való megjelenéséért. Az UX-nak a CTA gomb megnyomásával kell maradnia..Egyes tervek kedvelhetik a pozíciót a gomb felett és más részei alatt. Más esetekben a hosszú oldalak a CTA-t tartalmazzák a felső és alsó lapon. A weboldal weboldalának pozíciói korlátozottak, ha egy gomb megnyomásával az operációra kerül.

2. Siti desktop e mobili

A Google január 1-jei frissítésénél a Google webes weboldala kedveli a mobilitást. Amikor a SEO-t, akkor vannak olyan jellemzők, amelyek egy olyan eszközön alapulnak, amely nem egy asztali számítógépre épül. Például, a hosszúság a tartalom. A felhasználók szerint az asztali gépek a Bottom CTA-t preferálják. Nello stesso stúdió, az emberek könnyű végrehajtani a CTA műveletet egy mobil eszközön, különösen amikor a CTA gomb a lap elején található.

3. Balra vagy jobbra

A legtöbb esetben (ha nem minden), a gombok cselekvésre ösztönző szolgáltatásai, amikor megtalálják a weboldal jobb oldalának megjelenését. Secondo l'acuità visiva, egy felhasználó, mondjuk egy vevőt, végigsimít egy oldalt vagy a jobb felső sarokban. Ez a design kedveli a személyeket a webes mobil fejlesztéshez. Az okostelefonok egy olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek a bal oldali gombok pozicionálásához szükségesek.

Conclusione

A SEO-ek és a webes bolygók elhelyezkedésének kulcsfontosságú szerepe. A megfelelő weboldalnak képesnek kell lennie arra, hogy átalakítsa egy látogatót egy vásárlón keresztül a weboldalon. Amikor egy látogató kattintson a linkre, egy folyamat AIDA (Figyelmeztetés - Érdeklődés - Desiderio - Azione). Ez a folyamat során a helyek között kell szerepelni, amelyek a szükséges lépésekhez szükségesek. A CTA gombok a helyükön belül helyezhetik el a helyüket. Ezekben a területeken a területek a mobiltelefonos felhasználók számára megfelelő helyszínen érkeznek. Az interfészek, amelyek nem közvetlenak lehetnek, elszalaszthatják a precious traffico-t, megsemmisítve az Ön SEO-erőfeszítéseit. A CTA pozicionálásával kapcsolatos javaslatok felhasználásával a konverziók jelentősen növekedhetnek .

November 29, 2017