Back to Question Center
0

Semalt Answers Miért kulcsszó töltelék vezet Panda büntetések

1 answers:

Jack Miller, a Senior ügyfelek sikertörténete elmondja, hogyan kerülheti el a büntetést a Google, és végül a SERP vezető pozícióit kapja.

A weboldalamat 2013 augusztusában büntették az adatok frissítésében. Abban az időben a Hummingbird frissítései megjelentek, és néhány más helyszínt is büntettek - radiatore elettrico a parete prezzo voucher. Azóta nem tudtam visszanyerni a Google keresési rangsorát. 2013 novemberében büntetést szenvedtek el, de nem kaptam semmilyen levélszemét-bejelentést. Soha nem tettem az épületépítést , és mindig a minőségi cikkek írására koncentrálok.

Először nem tudtam megérteni, hogy miért büntették meg honlapomat. Később megtudtam, hogy a Google a keresőmotor algoritmusainak használatával mutatja be oldalam felét. Néhány kulcsszó nagymértékben felhasznált, és lehetséges, hogy a kulcsszavak betöltése miatt a Google büntetette a webhelyemet.

Most bebizonyosodott, hogy a túlzott kulcsszavak betöltése a Panda-büntetésekhez vezet, de az elsődleges dolog, amit szem előtt kell tartanunk, az egyik kulcsszó vagy kifejezés betöltése nem fogja befolyásolni webhelyét. Ehelyett a több kulcsszó és kifejezés feltöltése káros a weboldalakra..Egy adott témakör írásakor számos kulcsszót és kifejezést használhat, tekintetbe véve, hogy az megfelel az Ön weboldalának. Még az azonos feltételek túlzott használata sem jó az Ön weboldalán, miközben egy adott üzletről vagy termékről beszél. Ha megismételte a tévedés és a cucc kulcsszavakat az összes cikkedben, tippelsz

A Google-nak sok problémája van a webhelyek egészével kapcsolatban. Ha megnézed a webhelyedet, és megállapítja, hogy különböző szavakat használtak, akkor nem biztos, hogy jó rangot ad. A kulcsszavak betöltésének szankcionálása kiszabásra kerül az Ön weboldalán. A probléma elkerülésének egyik legjobb módja az, ha megnézzük a kulcsszavak sűrűségét a Google Webmestereszközök Google indexében. Ez megmutatja neked, hogy milyen kifejezések vannak túlzottan felhasználva és hogyan kerülhetők el.

Például, ha az "üzleti" szót az összes oldalán használja, akkor ne felejtsük el, hogy sok weboldal használta ezt a szót a tartalmukban. Így a Google úgy gondolja, hogy megpróbálja becsapni a keresőmotorokat, és szankciókat fog kiszabni a webhelyére.

Az URL-t az SEOBook kulcsszó-sűrűség-elemzőjével tesztelheti és ellenőrizheti a töltött tartalmakat. Alternatív megoldásként egy adott kulcsszó legfelső és legjobb URL-jeit is használhatja egy plugin használatával.

Úgy gondolom, hogy a 3% -os vagy annál nagyobb sűrűség problémákat okozhat Önnek, mivel a Google úgy gondolja, hogy betölti a kulcsszavakat és kifejezéseket. Ehelyett meg kell tartania a kulcsszó sűrűségét 1% -ról 2,5% -ra. Ez rendben van a SEO célokra, és nem ró semmilyen büntetést a webhelyére.

Minden cikket, amelyet írsz és teszel közzé, a kulcsszó sűrűségének körülbelül 2,2% -nak kell lennie egyetlen kifejezésre. Összességében az Ön weboldalának tájékoztató és jól megírt tartalmak révén be kell vonnia a felhasználókat. Jó lesz, ha az olvasók hasznos dolgokat kapnak olvasni. Ez végső soron növeli a felhasználói élményt, ami több forgalmat, több megosztást, sok megjegyzést és jobb rangsorolást élvez.

November 29, 2017