Back to Question Center
0

Semalt beszél a horgony szöveg fölött optimalizálása

1 answers:

A túl sok célzott link létrehozása a bejegyzésedhez elronthatja online kampányát, nem is beszélve arról, hogy a rangsorodat befolyásolja. Általában az optimalizálás több linket generál egy célzott számú horgonyszöveggel, ahol a hivatkozások elveszik a tartalom jelentett értékét, és nem tudnak többé értéket adni.

A horgony szövegének optimalizálása olyan témakör, amely több éven keresztül éri el a címeket - getting links from high pr sites. A marketing tanácsadók, az e-kereskedelmi webhelyek tulajdonosai és a tartalommarketing-szolgáltatók túl sok célzott linket hoznak létre webhelyeik számára, olyan forgatókönyv, amely az algoritmusok alacsony rangsorolásához vezet. A felhasználó elköteleződésének növelése és az algoritmusok magas rangsorolása érdekében fontolja meg a termékoldalak és a kategória oldalak megfelelő összekapcsolását.

Itt van egy elemzett jelentés a jól teljesítő e-kereskedelmi weboldalakról. A jelentés 31 termékoldalt és 28 kategóriás oldalt tartalmaz. Amikor a tartalommarketingre van szükség, meg kell érteni a horgony szövegének alapvető jellemzőit. Frank Abagnale, a Semalt Ügyfél Menedzserének vezetője a következő attribútumokat vizsgálja, amelyek segítenek elemezni, hogy a horgonyszöveget tartalmazó hivatkozások megfelelően vannak-e optimalizálva.

  • Kulcskifejezés - Ellenőrizze, hogy a kulcsszó tartalmaz-e részleges horgonyszöveget
  • Márka neve - A legtöbb esetben a márkanév a horgony szövegként szerepel
  • URL - Ellenőrizze, hogy a linknek tényleges horgonyszövege van-e, vagy csak egy URL
  • Márkázott - Ellenőrizze, hogy a márka szerepel-e a horgony szövegében

Nem célzott Vs. Célzott horgony szövegek

A 28 kategóriás oldalra és 31 termékoldalra vonatkozó jelentésben a kódolt linkek 34,6% -át célozták meg..Egyszerű szavakkal a pontos egyezésű horgonyokat 18,05% -ban, az URL-t 17,88% -kal, a márka 30,84% -kal, a kifejezést 16,58% -al jegyezték fel. A nem célzott horgonyszövegeket 16,64% -on rögzítették.

A termék oldal

Ebben az esetben a célzott horgony szövegének és a nem célzott szövegnek az eloszlása ​​egyenlőtlen. A termékoldalak eltávolítják a kategória oldalakat a linkek és a pontos egyezés linkek tekintetében. A disztribúció ábrázolja ezt a kifejezés illesztési linket, és a pontos egyezésű hivatkozások 4% -kal és 7% -kal nőttek.

A kategória oldalak

A kategóriaoldalakon minimális a jó mondatok és kulcsszavak összekapcsolása. A statisztikák azt mutatják, hogy a kategóriaoldalakon létrehozott linkek 25% -a célzott. Például a "másik" kifejezés a nem célzott horgonyszöveg-eloszlást jelenti. A nem célzott horgonyszöveg-eloszláshoz képest az URL és a márkájú hivatkozások aránya 7% -kal, illetve 5% -kal nőtt. A rögzített növekmény legnagyobb része a kulcsszó márka és a kifejezések számát tükrözi. Fontos megjegyezni, hogy a kategória márkabizottsága 12,23% -os disztribúciót rögzített.

A túlzott optimalizálás hatása az online kampányra

A tartalom túl sok linkjének létrehozása hátrányosan befolyásolja a rangsorolását. Mint marketingszakember, fontolja meg a horgony szövegének növelését és a célzott linkek számának csökkentését, hogy valós időben elérje a célpiacát.

A szabványos profil kiegyensúlyozásának fontossága nem bontható. Ha a SEO kampányán dolgoztál, és a konvertáló kulcsszó továbbra is alacsony rangsorolású, fontolja meg a különböző horgonyszövegek létrehozását a kampány láthatóságának javítása érdekében. Ebben az esetben a "normális" kifejezés eltérő jelentést jelent különböző iparágak számára. Végezzen kutatásokat a kampány legjobb horgonyszövegének azonosításához.

November 29, 2017