Back to Question Center
0

Semalt Expert: A Cosa È Spam Hivatkozó E Gyere Eliminarlo

1 answers:

A Google Analytics szolgáltatás a világon a legjobb szolgáltatások közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy minden olyan statisztikát megfigyelhetsz a webhelyeden, melyet az Ön számára nagyon ajánlott használni.

Mégis, mindenki jön minden kedvére attrae personaggi ombrosi, a spammer találtak egy új módja annak, hogy irányítsák a forgalmat a saját webhelyére a Google elemző eszközével. A SEO szakértő szakemberei már tudják, hogy a spam módban a spammerek a weboldalukon keresztül történő forgalmuk miatt a spam elutasításával

A szakértő Semalt Alexander Peresunko, aki elmagyarázza,

Spam di invocazione un modo unico di spamming di account che i siti di amministratori possono vedere via analisi dashboard. Normally, come presentare un visita diretta o un referral falso di traffico ed è progettato per funzionare abbastanza ingegnosamente.

A referrer egy hivatkozás egy közös névre a HTTP fejléc segítségével, amikor egy böngésző navigál egy oldalról egy oldalra. I dati sono monitorati dalla piattaforma di analisi e forniscono una vasta gamma di dati sui visitatori del sito, incluso loro posizione geografica. A spammerek biztosan találtak egy módot, hogy helyettesítsék a referrer-t egy link vagy egy névvel. Végezd el ennek megváltoztatását azon adatok, amelyek célja, hogy hirdetéseket küldjenek és elküldjenek a webhelyére. Mivel az eszköz analitikája folyamatosan figyelemmel kíséri az adatokat, a tájékoztatás látható a jelentésekben. Ez a manipuláció az Önök jelentéseiről ismert, mint a spam kérdése.

Motivi di spamming

C'è una semplice spiegazione perché i personaggi ombra spam a fiókod. Normalmente, az adminisztrátorok rendszeresen ellenőrzik a saját bejegyzéseiket. Ha egy weboldal adminisztrátora nem látja a referencialitást, akkor valószínűleg a domainben látogat el vagy csatlakozik a linkhez, hogy megfeleljen a saját érdekességének. E ez pontosan az, amit a spammer akar. Néhány ingegnosi spammer még egy lépéssel tovább halad, és lenyűgözi, hogy kövesse az affiliation kapcsolatot, amely a potenciálisan egy cookie-t telepít. Lo fanno nel speranza che avranno una commissione quando si acquista qualcosa da affiliato sito.

Adesso, valószínűleg arra kérsz, hogy spammare a számládat azzal a reményben, hogy szerezzen egy bizottságot a spammer ellen..Ez a levélszemét nem egy személyre vonatkozik, de több ezer fiók web adminon. Ha egy személy, aki az affiliate linket nem jelzi meg jelentős jövedelemben, akkor több ezer felhasználó, aki egy rövid idő alatt végrehajtja az ilyet, valószínűleg elegendő lesz.

Mi a hatása a spammelésnek?

A spammelés nem túl nagy, de hatással van az analízisre. Normally, a hatás a spamming dipende dalla dimensione del sito. Amíg egy webhely nem jön Amazon nem zavarja sok sikert, egy kis vállalkozás valószínűleg aggódik a nagyszámú illegitim csapdákat. Perche?

Az a tény,

A spamerek ismételt kérése esetén a szerver túlterhelése okozhat. Ez a hatás a felhasználó számára valóságos felhasználói élmény kevésbé optimális miatt a lassú teher. Amikor a felhasználók észreveszik az Ön webhelyét, hogy lassú, valószínűleg a webhelyre ugrik, amely kedvezőtlenül befolyásolja a SEO rangsorolását.

Másfelől minden webmesternek tudnia kell, hogy a spammer nem bízható meg, mivel további okok lehetnek arra, hogy látogassanak el webhelyére. C'è mindig a lehetőség, hogy próbálják megtalálni a gyengeségeket, amelyeket felhasználhatnak belépni a webhelyére.

Gyere megszakítani az ajánlott levélszemetet

Az egyszerűbb módszer a levélszemét megakadályozására az URL-ek elleni támadások leküzdésére szolgál a .htaccess fájlban, amely megtalálható a domain fő könyvtárában. Bár ez a megközelítés legfontosabb, még mindig nem hatékony módszer, mert a legtöbb bot spam nem feltétlenül megy a webhelyére. Lényegében kétféle levélszemét létezik: a Szellem levélszemétje és a levélszemét jelentése.

A Spam crawler kevésbé hasonlít a spam szellemére. A bot használata egy web-crawler weboldalán, amely egy keresőmotoros keresést hajt végre, a webhelyének beolvasását végzi. Ez a fajta bot, amit a .htaccess fájl használatával lehet blokkolni. A Ghost Spam Szoftvert használják a Google Analytics protokoll segítségével, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját adatait adják meg a keresőmotorok elemzéséhez közvetlenül a webhelyén. Ez az, ami inefficace az URL-t az Ön domainjében .htaccess nei rispetto di tali bot.

Az egyetlen módja annak, hogy megakadályozza a Ghost botot, hogy az analízishez tartozó fiókot használja. Mivel a szűrők csak a weboldal adminisztrátora alapján kezelhetők, ha nem rendelkeznek megfelelő jogosultságokkal, akkor szükséges a szükséges adminisztrációs jogosultságok megszerzése vagy a szükséges szűrők beállítása.

Végül, bár általánosan úgy döntenek, hogy elkerüljék a spammelés formáit, minden, ami befolyásolja az analitikus elemeket, a zóna nélküli terület Source . Most, hogy meglátja, mi az a referrer spam, és állítsa be a dashboardot, hogy megakadályozza ezeket a támadást, sei sulla strada per eliminare gli spammer e proteggere il tuo sito da un analytics inadequate

November 28, 2017