Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan tilthatja le a referralista spamét, amely romlása az Analytics hivatkozási adatainak

1 answers:

Néha előfordulhat, hogy a webhelye bejut a forgalomba. Ebben az esetben ez a forgalom számos káros hatással jár az elemzési adatokra. Minden webmester pontos és pontos adatokat igényel az e-kereskedelmi marketing célokra. A spamek és egyéb források, amelyek az ajánlott spam-t adják, sok információt tartalmazhatnak a spam adatokról. Ebben az esetben a felhasználók pontatlan információkat kaphatnak az e-kereskedelem mező előrehaladásáról. Ha törölni szeretné a hamis forgalmat az adatokból, előfordulhat, hogy meg kell tanulnia, hogyan tilthatja le a beérkező leveleket a Google Analytics adataiból.

Ebben a cikkben Jack Miller, a Semalt Digital Services professzionális alkalmazottja számos taktikát kínál, amelyek segítenek a helyes forgalom visszaállításában:

A hamis forgalom meghatározása

A legtöbb esetben a hamis forgalom olyan tartományokból származik, amelyek megpróbálják elrejteni a gépneveket. A hamis forgalom hamis céloldalról származhat. Blackhat SEO ügynökségek, akik ígérnek gyors eredményt az olcsó számára, hajlamosak ezekre a forgalmas forgalmi forrásokra. Az alapvető botnet-csalások sok gazda nevet tartalmaznak, amelyek hűen látogatják webhelyét. A legtöbb esetben ez az információ zavarja azt a módot, ahogyan sokan lépnek kapcsolatba a portállal. A bizonytalan e-mail szolgáltatók használata növeli az ilyen forgalom megszerzésének kockázatát.

A rosszindulatú internetes felhasználók képesek lesznek elérni a Google Analytics tulajdonazonosítóját..Az ingatlanazonosító használatával növelheti vagy csökkentheti bármely mutatót, amíg tudják, hogy a Google Analytics mely elemeit szerkesztik. A Google Analytics minden verziója ilyen jellegű webes látogatásokra vonatkozik. Más esetekben egyes e-mail szolgáltatók hajlamosak észrevenni a spam domainekből származó e-maileket. Alapvető fontosságú biztonságos e-mail szolgáltató használata a legtöbb domain számára.

Hogyan tilthatja le a beérkező leveleket

Megakadályozhatja a spam domaineket a .htaccess fájl használatával a domain gyökerén. Azok az felhasználók, akik egy Apache szervert használnak, több kódot is használhatnak a weboldalukon. Fontos, hogy vigyázzon, amikor ezeket a rendszereket a webhelyén futtatja. Ezeknek a kódoknak némelyike ​​potenciálisan lehúzza a teljes webhelyet a kiszolgálóról. Ezenkívül a beterjesztett spam fokozott kockázatához vezethetnek.

A Google Analytics spamszűrőit is használhatja. A legtöbb webmesternek rendelkeznie kell a Google Analytics-fiókkal, hogy segítsen nekik webhelyük analitikai feladataikban. Az adminisztrátor lapon blokkolhatja az Ön által kiválasztott tartományból érkező forgalmat. Lehetőséged van arra, hogy saját egyedi szűrőket adjon meg. Ezek a szűrők letilthatják a spamek által okozott forgalmi mutatókat. A forgalmat IP-címmel is szűrheti. A cookie-k és egyéb szempontok használata növelheti a biztonságot a webhelyén.

Következtetés

A hivatkozási spam sok kihívást jelentő feladat lehet számtalan e-kereskedelmi tevékenységgel szemben. Például az e-kereskedelmi webhelyeket üzemeltető személyek találkozhatnak sok levélszemét és más, különböző vállalkozásokkal. A beutalási forgalom megakadályozásának tanulása nehéz lehet. Ez az útmutató segíthet tippekkel arról, hogyan lehet megakadályozni, hogy a beérkező levelek spamje zavarja webhelye információit. Továbbá szűrheti a botokat a hamis webes látogatásokról a domainjében Source .

November 29, 2017