Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vizuális tartalom tippek

1 answers:

Manapság a klasszikus képek egy ezer szó értékű üzenetet alkothatnak. A képeket gyorsan megérteni, a tartalmat egyetlen szempontból magukévá teszik. A képek kiválasztása azonban nehéz lehet.

A Google 2017 januárjában jelentette be új frissítését. Mint reform, a videotartalmak, valamint más vizuális tartalmak a SERP-khez hasonlóan, mint az átlagos írásos tartalom. Így az optimalizált oldalon különböző képeket énekelnek, ami a szerves keresési lekérdezésekből származó webhelyforgalmat generálja. Ennek eredményeképpen sok vállalat használja ezt a technikát, hogy több millió pénzt készítsen online kereskedelmi megközelítéseikből.

Andrew Dyhan, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere néhány titkot ír le a nagyszerű vizuális tartalom létrehozására az Ön weboldalán.

1.Nem használja az állományokat

A képeket nehezen álcázzák bármelyik weboldalon. A fotós kiváló minőségű képei révén a webhely UX-ja megverheti a versenytársak tervezését. Továbbá az alt tagekkel ellátott képek a SERP-eken is szerepelnek, ami az egész folyamatot előnyösvé teszi számodra. Az állományokról való tartózkodás fontos. A képfájlok nem ragaszkodnak a márkahatalomhoz, így a webhely elveszti az eredetiséget. A legtöbb esetben a formatervezési minták és a színek nem felelnek meg a weboldal elrendezésének..Ez a bonyolultság miatt az állományok veszteséggé válnak a weboldal tervezésében. Az új képek létrehozása hasznos módszer lehet a probléma kijavítására.

2. A vizuális tartalom növelheti a kreativitást

Ahogy az internet korszaka folytatódik, a vizuális tartalom tovább halad. Sok kép túlságosan elterjedt, hogy ne jelenjenek meg sehol a weboldalain. A kép nem jelenik meg más weboldalon sem. Ez az eredetiség az autentikusság eleme, amely egy adott résszel elérheti egy adott autoritatív létezés elérését. Ezenkívül a kreativitás a vizuális tartalom különböző formáit hozhatja különböző dolgok illusztrálására. Például az orvostudósok az emberi anatómia 3d illusztrációjával jöttek létre

3. Használja azokat a képeket, amelyek "javítják a történetet"

A közönség figyelmének felkutatásának egyik legjobb módja a történetmesélési technikák használata. Ezzel a módszerrel megragadhatja a közönség figyelmét, és összekapcsolhatja őket a tartalmával. Ez a fajta webhasználat ösztönzést nyújt a Google számára, így számukra a versenytárs webhelyére vonatkozó rangsorolási tényezőt kap. Az online tartalmak hangsúlyozásának elsődleges eleme a történetmondás. Ráadásul a mesemondás a vizuális felismerés és vonzerés egyik elemét hozza létre. A marketingesek a niche-életmódnak megfelelő történetek segítségével célozhatnak meg néhány rést. Például egy bibliai vagy evangéliumi weboldal kísérheti a lenyűgöző képeket ebben a részben.

A vizuális tartalom a közelmúltban az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a rangsor magasra kerüljön a SERP oldalakon. Számos weboldal sikeresen alkalmazta ezt a módszert e-kereskedelmi webhelyein. Azonban a vizuális tartalom a webhelyén is stresszes feladat lehet, és sokan gyakran nem csinálják. A Semalt Digital Services által nyújtott útmutató segítségével optimalizálja vizuális tartalmát, hogy a lehető legjobban kihozza az internetes stratégiáit Source .

November 28, 2017