Back to Question Center
0

Semalt figyelmeztet a kulcsszó kitöltésének veszélyére

1 answers:

A keresőmotorok bírálják a kulcsszavak kitöltését, és ez nem inkább a fehér kalap SEO gyakorlatáról szól. Volt olyan időszak, amikor a kulcsszavak kitöltése jól működött, hogy rangsorolja az internetes honlapot. Azokban a napokban a keresőprogramok, különösen a Google gyorsan manipulálhatta az oldal rangsorolását kulcsszó töltelékkel. A webhelyek nagy számban rangsoroltak, hány kulcsszavával rendelkeztek. Még akkor is, ha a kulcsszavak nem kapcsolódtak a weboldal résszel, még mindig élvezte a sikert, mivel a Google javította általános rangsorát. Abban az időben egyszerűen elrejtheted a sértő és hülye kulcsszavakat a megfelelő színekben vagy a fehér háttérben - buy sites high pr. Természetesen szörnyű felhasználói élményhez vezetett, mivel a legtöbb ember nem kereste azokat a weboldalakat, amelyek előtte nyitottak. A Google és más keresőmotorok akkor kezdték el szűrni a weboldalon elhelyezett kulcsszavakat, mert ezek az oldalak nem voltak informatív és értelmes tartalmak.

A kulcsszó kitöltése és túlértékelés következményei:

Julia Vashneva, a A Semalt Digitális Ügynökség arra figyelmeztet, hogy a kulcsszóhúzás most fekete kalapot takaró SEO taktikának számít, és szigorúan tilos. Hadd mondjam el neked, hogy csak néhány előnye lesz, és webhelye nem élvezheti a sikereket a hosszú Előbb-utóbb a Google büntetik az Ön weboldalát, ha elkapja, hogy betöltötte a kulcsszavakat, esélye van arra, hogy oldalai lehúzódjanak a ranglistán vagy teljesen eltávolíthatók.

Matt Cutts, a Google szaktanácsadó figyelmeztetett az összes webmester és blogger számára a fekete kalapos SEO gyakorlatokról, különösen a kulcsszavak kitöltéséről és az optimálásról néhány hónappal ezelőtt. A vállalat igyekszik kulcsfontosságú szerepet játszani abban, hogy megszüntesse és büntesse az összes olyan webhelyet, amely rendszeresen feltölti a kulcsszavakat. Még a túlzott optimalizálást is szigorúan tiltja a Google, a Bing és a Yahoo!

A Google megpróbálja a Google Botot intelligensebbé tenni, mint korábban, és a vállalat ellenzi a túlzott optimalizálást és a kulcsszavak kitöltését. Így nem szabad különböző kulcsszavakat használni egyetlen oldalon, mivel a keresőmotor óriása egy életen át tiltja webhelyét. Más szóval azt mondhatjuk, hogy a Google nem fog előnyben részesíteni a kulcsszavakat, és ez veszélyes játék. Talán nem vezethet bárhol, és az üzleted megsemmisül.

A Google és más keresőmotorok nem kedvelik a fekete kalapos SEO stratégiákat, különösen a kulcsszavakat, és azt szeretnék, hogy a webmesterek ne verjék algoritmusukat ilyen hülye technikákkal. Kulcsszavakat biztonságosan helyezzen be cikkekbe, és a kulcsszó sűrűsége 2-5 százalék legyen. Ahelyett, hogy ugyanazokat a kulcsszavakat sok időt használná, mind a rövid farok, mind a hosszú farok kulcsszavakat és kifejezéseket használnia kell a cikkek között, hogy lenyűgözőbb és professzionálisabb kinézetet biztosítson számukra. A WordStream számos SEO eszköztárat kínál ügyfeleinek, amelyek segítenek létrehozni rövid farkát és hosszú farok kulcsszavakat és változatokat, és megőrizni azt a nyilvántartást, hogy hány kulcsszót használtál a kívánt sűrűség eléréséhez. Egy másik ötlet a szinonimák és a keresőmotorok végrehajtása nem feketelista az Ön weboldalán.

November 29, 2017