Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan biztosak lehetnek abban, hogy webhelye biztonságban van a hacker támadásoktól?

1 answers:

A személyes adatok szivárgása egyre nagyobb kihívást jelent az internethasználók számára. Aaz információ tartalmaz híresség meztelen képeket, hitelkártya-információkat, kormányzati adatokat, e-mail azonosítót és jelszavakat. Ez azt jelenti, hogy aa hackerek világa uralta az internetet minden szinten - vendo tavoli e sedie per ristorante usate. Előfordulhat, hogy az újoncok nem értik meg, hogy blogjaik vagy weboldalaik hogyan lehetnek feltörvea hitelkártya adatait. Azonban a hackerek szeretnék a rosszindulatú webhelyeket rosszindulatú kémblokkokká változtatni,információkat az Ön tudta nélkül. Továbbá képesek lesznek beilleszteni egy új webhely adatbázisba, és manipulálni vagy megsemmisíteni a fontos adatokat ésrosszindulatú kapcsolatokat fecskendez meg vagy otthont ad a kiszolgálónak.

Itt vannak egyszerű lépések, melyeket Michael Brown, az ügyfelek siker menedzsere ajánl fel Semalt Digitális szolgáltatások segítségével a hackerek megőrzésére használhatók:

  • Legfontosabb, frissítse az összes szoftvert. A webhely tulajdonosának biztosítania kell minden darabotaz általuk használt szoftverek naprakészek, függetlenül attól, hogy a weboldalaik a semmiből származnak-e vagy egy DIY weboldalon harmadik fél számára készítettek-ekulcsrakész platform. A CMS-szolgáltatók, mint a Joomla és a WordPress, mindig működnek a rendszeres frissítések és javítások kiadásával, amelyek kevesebbet teszik a szoftverneksebezhető a hack. Így gondoskodjon a frissítések telepítéséről és a legújabb verzióról, amely mindig támogatja a webhelyet.
  • Másodszor, hozzon létre biztonsági rétegeket a webhelye körül..Ahogy futszvíruskereső, mielőtt böngészik a weben a számítógépen, rendelkeznie kell egy biztonsági rendszerrel, amely a webhely első védekező taktikájaként szolgála támadások ellen. Például a webes alkalmazás tűzfal fontos védelmi eszköz. Célja, hogy ellenőrizze a forgalmat és kivágjon valamitrosszindulatú kérés és így védelmet nyújtva az SPAM, SQL injekciók és a Cross Site Scripting elleni erőszakos támadásokkal szemben.
  • Harmadszor, váltson Hyper Text Transfer Protokollra (HTTP). A HTTP-ka biztonságos kommunikációs protokoll, amely az érzékeny tartalmak webszerver és weboldal közötti átvitelére szolgál. A protokoll SSL-t ad hozzá(Secure Sockets Layer) és a TLS (Transport Layer Security) egy webhely HTTP-jére, így saját adatokat és felhasználókat hacker támadásoktól biztosítanak.
  • Ezután használjon erős jelszavakat, és rendszeresen módosítsa őket. Növekszika brutális erő támadók, akik helyesen találgatják a felhasználóneveket és a jelszavak kombinációit. Az erős jelszavak használata tehát hatékony módjaa szótár támadások és a brutális erő korlátozására. Emellett az erős jelszavak, az admin, az adatbázis és a webszerver számára is elengedhetetlenek.
  • Végezetül, az adminisztrációs könyvtárak nehezen észrevehetők. A hackerek hozzáférhetneka webhely információi a forrást és a betolakodó admin könyvtárakat használva. Használhatnak olyan szkripteket, amelyek minden könyvtárat átkutatnak az internetenszerver a "login" vagy "admin" kifejezésekkel, és veszélyeztetheti a webhely biztonságát a mappák megadásával. Így biztosítsdártalmatlan admin-mappák nevét választja ki, amelyek csak a fejlesztői csapatnál ismertek, hogy csökkentse a lehetséges megsértést.

Következésképpen az online biztonság világában minden webhely feltörhető. Sikeresa támadások hátrányosan befolyásolják a tulajdonos adatait, a felhasználói információk veszélyeztetése mellett. Ráadásul a támadások okozhatják a Google-t és másokata keresőmotorok a feketelista az interneten, hogy elkerüljék a rosszindulatú információk terjedését az egész interneten. Mindig az óvatosság oldalán maradjon.Végezzen legalább három alapvető lépést ebben a cikkben, nehogy a hackerek célpontja legyen.

November 28, 2017