Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan biztosak lehetnek abban, hogy webhelye biztonságban van a hacker támadásoktól?

1 answers:

A személyes adatok szivárgása egyre nagyobb kihívást jelent az internethasználók számára. Aaz információ tartalmaz híresség meztelen képeket, hitelkártya-információkat, kormányzati adatokat, e-mail azonosítót és jelszavakat. Ez azt jelenti, hogy aa hackerek világa uralta az internetet minden szinten. Előfordulhat, hogy az újoncok nem értik meg, hogy blogjaik vagy weboldalaik hogyan lehetnek feltörvea hitelkártya adatait. Azonban a hackerek szeretnék a rosszindulatú webhelyeket rosszindulatú kémblokkokká változtatni,információkat az Ön tudta nélkül. Továbbá képesek lesznek beilleszteni egy új webhely adatbázisba, és manipulálni vagy megsemmisíteni a fontos adatokat ésrosszindulatú kapcsolatokat fecskendez meg vagy otthont ad a kiszolgálónak.

Itt vannak egyszerű lépések, melyeket Michael Brown, az ügyfelek siker menedzsere ajánl fel Semalt Digitális szolgáltatások segítségével a hackerek megőrzésére használhatók:

  • Legfontosabb, frissítse az összes szoftvert. A webhely tulajdonosának biztosítania kell minden darabotaz általuk használt szoftverek naprakészek, függetlenül attól, hogy a weboldalaik a semmiből származnak-e vagy egy DIY weboldalon harmadik fél számára készítettek-ekulcsrakész platform. A CMS-szolgáltatók, mint a Joomla és a WordPress, mindig működnek a rendszeres frissítések és javítások kiadásával, amelyek kevesebbet teszik a szoftverneksebezhető a hack. Így gondoskodjon a frissítések telepítéséről és a legújabb verzióról, amely mindig támogatja a webhelyet.
  • Másodszor, hozzon létre biztonsági rétegeket a webhelye körül..Ahogy futszvíruskereső, mielőtt böngészik a weben a számítógépen, rendelkeznie kell egy biztonsági rendszerrel, amely a webhely első védekező taktikájaként szolgála támadások ellen. Például a webes alkalmazás tűzfal fontos védelmi eszköz. Célja, hogy ellenőrizze a forgalmat és kivágjon valamitrosszindulatú kérés és így védelmet nyújtva az SPAM, SQL injekciók és a Cross Site Scripting elleni erőszakos támadásokkal szemben.
  • Harmadszor, váltson Hyper Text Transfer Protokollra (HTTP). A HTTP-ka biztonságos kommunikációs protokoll, amely az érzékeny tartalmak webszerver és weboldal közötti átvitelére szolgál. A protokoll SSL-t ad hozzá(Secure Sockets Layer) és a TLS (Transport Layer Security) egy webhely HTTP-jére, így saját adatokat és felhasználókat hacker támadásoktól biztosítanak.
  • Ezután használjon erős jelszavakat, és rendszeresen módosítsa őket. Növekszika brutális erő támadók, akik helyesen találgatják a felhasználóneveket és a jelszavak kombinációit. Az erős jelszavak használata tehát hatékony módjaa szótár támadások és a brutális erő korlátozására. Emellett az erős jelszavak, az admin, az adatbázis és a webszerver számára is elengedhetetlenek.
  • Végezetül, az adminisztrációs könyvtárak nehezen észrevehetők. A hackerek hozzáférhetneka webhely információi a forrást és a betolakodó admin könyvtárakat használva. Használhatnak olyan szkripteket, amelyek minden könyvtárat átkutatnak az internetenszerver a "login" vagy "admin" kifejezésekkel, és veszélyeztetheti a webhely biztonságát a mappák megadásával. Így biztosítsdártalmatlan admin-mappák nevét választja ki, amelyek csak a fejlesztői csapatnál ismertek, hogy csökkentse a lehetséges megsértést.

Következésképpen az online biztonság világában minden webhely feltörhető. Sikeresa támadások hátrányosan befolyásolják a tulajdonos adatait, a felhasználói információk veszélyeztetése mellett. Ráadásul a támadások okozhatják a Google-t és másokata keresőmotorok a feketelista az interneten, hogy elkerüljék a rosszindulatú információk terjedését az egész interneten. Mindig az óvatosság oldalán maradjon.Végezzen legalább három alapvető lépést ebben a cikkben, nehogy a hackerek célpontja legyen Source .

November 28, 2017