Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan ismerjük fel a Black Hat SEO taktikát

1 answers:

A fekete kalap SEO olyan gyakorlatok sorozata, amelyeket a keresőmotor s weboldalának rangsorolásához használunk. Ez sérti a Google, a Bing és a Yahoo feltételeit. Ehelyett a fehér kalap SEO biztonságos folyamat, és segít a hitelesség növelésében az interneten.

Ez a kifejezés a hollywoodi filmekből származik, hogy különbséget tegyen egy jó ember és egy rosszfiú között. A rossz karakterek fekete kalapot viseltek, míg a jó emberek fehér kalapot viseltek.

Michael Brown, a Semalt vezető szakembere, biztosítja, hogy az utóbbi időben a fekete kalap SEO a webmesterek számára komoly problémává vált. Ezt általában a számítógépes hackerek és spammerek használják. Ezzel a folyamattal problémákat okoznak a webhelyek tulajdonosai számára, eltérítik eszközeiket és nem etikus intézkedéseket hajthatnak végre online és offline módon.

Fontos megérteni, hogy a fekete kalapos SEO technikák és stratégiák végrehajtása megkönnyítheti a webhely betiltását a keresőmotor eredményei alapján. Ezért érdemes csak jó minőségű forgalmat szerezni, és csak a fehér kalap SEO stratégiákra figyelni.

Bevezetés a Black Hat SEO-be

A fekete kalap SEO olyan technika, amelyet a keresőmotorok elutasítottak, és amelyet még sok webmester használ a webhelyek rangsorának javítása érdekében. Ezek a gyakorlatok nem felelnek meg a Google, a Yahoo és a Bing feltételeinek, és nem garantálják a kívánt eredményeket egy életen át. Sok tippet és ötletet nyújtottak be, hogy megakadályozzák a webmesterek számára a fekete kalap SEO használatát. Ellenőrizze a Google webmestereknek szóló irányelveit, a Bing webmestereknek szóló irányelveit és a Yahoo webmesteri irányelveit annak érdekében, hogy elképzelése legyen arról, hogy mi a fekete kalap SEO és hogyan lehet megszabadulni tőle. Kerülje el a fizetett keresési motorgyakorlatot, hogy biztosítsa a webhely biztonságát.

Hogyan ismerjük fel a fekete kalap SEO taktikát?

A SEO gyakorlatok azonosításához leggyakrabban használt SEO gyakorlatok többszörös tartalmak, cikkautomatizálás, ajtóoldalak, rejtett linkek és horgony szövegek, kulcsszavak kitöltése, negatív SEO, indokolatlan indoklás bejelentése, sértetlen átirányítás, álcázás, linkrendszer, bölcs vendég beillesztése és link manipuláció. Ezenkívül ne kösse be a cikkeket, ne választhasson linkhálózatokat, linkkereket és kapcsolattartó gazdaságokat, és nagymértékben elkerülje a kódrészlet megsértését. Kiderült, hogy a keresőmotorok tiltják a megjegyzések küldését, az automatizált lekérdezést a Google-nak, véletlenszerűen létrehozva az aldomaineket, és gyanús viselkedésű oldalakat hoznak létre. Ne vegyen részt olyan tevékenységekben, mint a vírusok, adathalászat, rosszindulatú programok és trójaiak, mert mindez a fekete kalap SEO része.

Jelentés fekete kalap SEO

Ha részt vesz ebben a tevékenységben, akkor soha nem kapja meg a kívánt eredményt. És ha látja valaki más részt vesz a fekete kalap SEO, akkor érdemes jelenteni. Ha nem jelentkezik, webhelye támadhat rosszindulatú támadásokkal, negatív SEO kampányokkal és spammerekkel. Ezért fontos, hogy jelentést készítsen a Google-nak, hogy webhelye hitelességét biztosítsa az interneten.

Ha elkerülné a fekete kalap SEO?

Igaz, hogy a fekete kalap SEO az Ön webhelyén jó helyet kap a keresőmotor eredményei között, de ez illegális gyakorlat, és a webhelyét betiltották egy életre. Rövid távon sikeres lesz a forgalom növekedése, de a Google sok büntetést alkalmaz az ilyen webhelyekre, és nem valószínű, hogy pusztító hatásaival szembesülsz. Ez azt jelenti, fekete kalap SEO technikák nem megfelelő az Ön számára, ha komolyan működtetni az üzleti életben Source .

November 29, 2017