Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan lehet kiküszöbölni a Bot forgalmat a Google Analytics szolgáltatásból?

1 answers:

Észrevetted, hogy exponenciálisan növekszik a webhelyedet zavaró robotok száma? Ha a válaszod "igen", Max Bell, a Semalt ügyfél sikertulajdonosa segít megbirkózni ezzel a problémával! Mint bármely webes platform, a Google Analytics nem képes a levélszemétre és a bot tevékenységére, ami gyakorlatilag minden webhelyet befolyásol. Valójában ez egy olyan kérdés, amely az online hirdetők számára valódi fejfájássá válik.

Mi az a Bot forgalom?

A Google Analyticsben a "bot aktivitás" kifejezés a webhelyet a rosszindulatú robotok és robotok támadása alatt írja le. Az ilyen tevékenység rosszindulatú tevékenység a webhelyen, jelentősen csökkentheti általános teljesítményét és befolyásolhatja a tartalmát.

Hogyan lehet megkülönböztetni a bot tevékenységét a Google Analytics szolgáltatásban?

Látható lépésről lépésre a botok tevékenységének megismerése a Google Analytics szolgáltatásban:

  • Kattintson a Vásárlás elemre a bal oldali részben, majd kattintson a Csatornák és az Összes forgalom lehetőségre - pc grain temperature equipment. Ezután lépjen a jelentés alapértelmezett csatorna kategóriájába, és kattintson a Referral gombra.
  • Ismered a beterjesztési források többségét? Ha a válaszod nem, és nem tűnik szignifikánsnak a vállalkozásod számára, ez lehet az elsődleges információ, amely azt mutatja, hogy ez bot-forgalom..Az oldal alján kattintson a "sorok megjelenítése" gombra, hogy megkapja a hivatkozások teljes körű lefoglalását.

A fenti szabályoknak megfelelően követnie kell a spamjét, de csak azért, hogy jobban megismerhesse a leghíresebb spammereket, összeállítottunk néhány esetet az Ön számára:

  • 4webmasters.org
  • trafficmonetize.org

Hogyan hagyhatja figyelmen kívül a Google Tevékenység aktivitását?

Amíg a Google megoldja ezt a problémát, van néhány alternatíva, amelyeket időközben megfontolhat.

  • Az ismertetett probléma egyik legmegfelelőbb módja az, hogy hozzon létre olyan csatornákat, amelyek megakadályozzák az adott botot vagy robotokat, amelyek hátrányosan érintik az Ön adatait.
  • A Google Analyticsben követett területek és aldomainek jelentős számának lebontása.
  • Egy másik alternatíva, amit végre lehet hajtani, az, hogy mindent bevegyen az Excel-lapokba, és megkapja a szükséges információkat.

Az utolsó, de nem utolsósorban az a lehetőség, hogy a bot forgalma ne befolyásolja a Google elemzési információit. A csatornák hozzáadása a legjobb módszer a végrehajtáshoz. Csak kövesse ezeket a tippeket, és soha többé nem fog találkozni a fent leírt problémával!

November 28, 2017