Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan távolíthatók el a hivatkozási spam? Könnyű tippek

1 answers:

A spamelérési forgalom a legtöbb internethasználó számára mindennapi találkozássá vált. Az ilyen típusú forgalomból való megszabadulás elengedhetetlen minden weboldal tulajdonosának vagy a SEO ügynökség üzemeltetőjének. A Google Analytics eszköz számos módon távolítja el a referrer-spameket a GA referralok jelentéséből. A spamforgalom egy régi fogalom a fekete kalap keresőmotor technikáinak. Az egyének használják ezt a módszert, hogy hazudni ügyfeleik számára, hogy a webhelyek rangsorban gyors - lukituskoodi nokian. Ezenkívül hamis hirdetésmegjelenéseket eredményezhet, ami nagymértékű veszteségeket okoz a gyanútlan ügyfeleknél. A betekintő spam megértése elengedhetetlen mindazok számára, akik az e-kereskedelmet végzik.

Nik Chaykovskiy, a Semalt Senior Ügyfél Menedzser Menedzsere itt néhány gyakorlati kérdést dolgoz ki e tekintetben.

Az átirányítási forgalom megértése

A referrerforgalom azok a látogatók, akik más weboldalakra kattintanak a webhelyére mutató linkekre. Amikor a webhelyek linkelnek a webhelyére, közvetlen domainkapcsolat van, ami a látogatók állandó áramlásához vezethet. Például egy olyan webhelyre mutató linkre kattinthat egy olyan domainről, mint például a National Geographic honlapja. A domain információi a Nat Geo webhelyén lesznek, mert Nat Geo játékvezető lettél.

Mi az ajánlott spam

A referrált spam olyan forgalom, amely olyan domainekről származik, amelyek esetleg összekapcsolódnak a webhelyével. Néhány taktika valóságos látogatásokat tartalmazhat a valódi emberektől. Más esetekben a referrálószegés megpróbálja becsapni GA követőkódját az oldallátogatás rögzítéséhez, amely hamis..Mindkét esetben az Ön GA számlálja az oldallátogatásokat, amelyek esetleg tükrözik a látogatók részeként. Sok esetben a referrer spam a szellembejelentések vagy akár a bejárók hivatkozásai között fordulhat elő:

  • Lánctalpas hivatkozások: Ezek főleg botok. Forgalom, amely robbanóanyagból származik, ha nem is törvényes. Jutnak a webhelyére a törvényes forgalmi ülések során.
  • Ghost hivatkozások: Ezek nem látogatják webhelyét. Azonban sikeresen becsapják a Google Analytics-t egy hamis látogatás bejegyzésében.

A referrer spam eltávolítása

Minden webmesternek alapvető eszközökre van szüksége ahhoz, hogy a valós ügyfelekből nem származó forgalmat kezelje. Például néhány olyan eszköz, amelyet a webmesterek használnak a backlink szolgáltatásokhoz, segíthet eltávolítani a referrer spam-eket. Például ezek közül néhányat aktiválhat az admin beállítások lapon.

Az admin fülön lehet aktiválni a botszűrési szolgáltatásokat. Vannak spam adatok, valamint pókok, amelyek hajlamosak feltérképezni egy weboldal különböző okokból. Az egyéni botszűrők létrehozása segíthet eltávolítani ezeket a forgalomforrásokat, amelyek esetleg nem jogosultak érvényre. Néhány domain, mint például a Semalt , ismertebb története a spam támadásoknak.

Alapvető fontosságú, hogy olyan e-mail szolgáltatót használjunk, amely a biztonságos e-mailszolgáltatók szűrést nyújt a referenciaforgalomról a webhelyekről. A teljes böngészési munkamenet biztonságossá teheti, és megóvhatja ügyfeleit a lehetséges spam támadásoktól.

Következtetés

A referrer spam nagy probléma az internethasználók többségével szemben. Néhány a fekete kalap SEO ügynökségek hajlamosak alkalmazni referral spam taktika, hogy gyors eredményeket. Ez a forgalom nem támaszkodik alkalmazhatóságára. Büntetésekkel szembesülhetsz, ha megpróbálod rangsorolni a spamforgalmat. Ez az útmutató segít elkerülni a betérési forgalmat.

November 29, 2017