Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan tilthatja le a referrer spameket - Bátorító tippek, hogy emlékezzenek

1 answers:

A blog vagy az e-kereskedelmi webhely üzemeltetése gazdagító és jutalmazó élmény, amely sok lehetőséget kínál a vállalkozások növekedésére és lehetőségek teremtésére. Azonban számos idióta megpróbálja elpusztítani az online cégeket, és minden ok nélkül bármilyen akadályt teremtene mindenki számára. Nem akarnak többet tenni, mint egy rendetlenség létrehozása, és a hivatkozó spammerek egyike. Meg lehet mondani, hogy a referrer spammerek és hackerek az internet graffiti művészei, akik mindig arra törekszenek, hogy hagyják abba az analfabéta jeleket online - american long term care insurance.

Ha megvizsgálja a Google Analytics-fiókot, és meglátogatja az ismeretlen webhelyek hivatkozóinak növekedését, valószínűsíthető, hogy webhelye célzott, és a lehető leghamarabb intézkednie kell. A weboldalak, amelyek elküldöm a beérkező leveleket, a hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru és a bestwebsitesawards.com. Lehet, hogy furcsának tűnik, de a legtöbb webmester és blogger nem tudja, hogy webhelye hamis nézetet kap, legtöbbjük a fent említett webhelyekről származik.

Szerencsére Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere néhány módot kínál ezeknek a webhelyeknek a blokkolására, és megakadályozza, hogy forgalma zavarja a vállalkozásokat az interneten.

Használja a .htaccess fájlt a referrer spam

Ha webhelyét az Apache webszerveren keresztül tárolja, frissítenie kell a..htaccess fájl. A legjobb megoldás a .htaccess fájl blokkolása a spammerek és rossz robotok kizárásához. Átirányíthatja őket az Apache-nak is, amely nem feltétlenül könnyű kitalálni.

Google Analytics szűrők

A legtöbb esetben a spammerek és robotjaik nem látogatják meg webhelyét. Ilyen körülmények között tiltsa le ezeket a botokat, és azokat saját weboldalain keresztül töltse be a speciális kódok beillesztésével a Google Analytics-fiókba. Szűrőket is létrehozhat Google Analytics-profiljában, és segít a forgalom minőségének javításában. Szerencsére a Google Analytics sok segédprogramot kínál a spammerek eltávolításához az elemzési adatokból és jelentésekből. Ennek az eljárásnak az egyetlen hátránya, hogy nem alkalmazható az összes weboldalra egyidejűleg.

A botszűrés manuális konfigurálása

Manuálisan konfigurálhatja a botszűrést. Ehhez meg kell mennie a Google Analytics-fiókjába, és létre kell hoznia az új szűrőt. Válassza az Egyedi lehetőséget, és helyezze be az adott kódot.

A referrer spam IP cím blokkolása

Könnyen blokkolhatja a referrer spam IP címeket. Szeretem a blokkolni a névtelen IP-kből származó forgalmat. Biztosítania kell, hogy a spammerek hozzáférését e weboldalon keresztül tiltsák el a weboldalon.

Google Analytics IP-kizárási lista

A következő lépés annak biztosítása, hogy mentetted a Google Analytics IP-kizárási listáját. Fontos megjegyezni, hogy nem élvezheti a legjobb eredményeket, amíg nem zárta ki ezt a listát. A Google Analytics számos lehetőséget kínál a lista kizárásához és az IP-címek blokkolásához. Könnyedén választhat és telepíthet egy plugint a webhelyére, biztosítva annak teljes biztonságát és védelmét.

November 29, 2017