Back to Question Center
0

Semalt megoszt egy útmutatót a Google Analytics Spam blokkolására és eltávolítására

1 answers:

Az Analytics spam nem új kérdés, de legutóbb sokkal veszélyesebbé vált, mint valaha. Itt a Semalt vezető szakértője, Lisa Mitchell elmagyarázni néhány módszert a Google Analytics spamének blokkolására és eltávolítására. Ön is kap egy ötletet, hogy hogyan hatnak a webhelyeire.

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy az analitikus spam különböző formában jön létre: a szellemes spam és a bot spam. Mindkét formában nagymértékben befolyásolja Google Analyticsét. Ezért a kezelésük módja eltérő lehet, és a hangsúlyt arra kell összpontosítania, hogy hogyan kell eltávolítani őket egészében.

Mi az a Bot Spam?

A Bot forgalom vagy bot spam gyakoribb és veszélyesebb, mint amit valaha is elvárnának - free logo maker online free. Az elmúlt hónapokban több mint kétmilliárd webhelyet fertőzött meg az alacsony színvonalú forgalom miatt. Nem minden botok veszélyesek vagy rosszak. A Google, a Bing és más nagy keresőmotorok a webhelyek tartalmának feltérképezése és indexelése során a keresőmotoroktól függenek. A kereskedelmi célú robotok, mint például a SEMrush, a Pinterest, a feedburner, a Twitter, valamint a robotok ellenőrzése, mint a WordPress, az Uptime Robot, mindegyike jó. De mindent meg kell tennie, hogy megszabaduljon a spam botoktól, amelyek nagymértékben tönkretehetik webhelyét.

A Spam bots vagy a robotrobotok olyan programok, amelyek különböző feladatok automatizálására szolgálnak, például a tartalom és az adatok ellopása, a kiszolgáló felosztása, a hozzászólások spamezése, adathalász támadások és DDoS támadások. különféle kategóriákba, például hackerekbe, impersonálókba, spammerekbe és kaparókba, amelyek a hamis azonosítókat használják a biztonsági intézkedések megkerülésére, DDoS támadások telepítésére használják, a második típus a hacker eszköz, különböző rosszindulatú programok és vírusok Két évvel ezelőtt a Google azt állította, hogy a probléma miatt 200 százalékos weboldalakat csaptak le, a webes tartalmak és adatok ellopására széles körben használták a ravatalókat A legtöbb esetben az ellopott cikkeket más domaineken és fórumokon is közzé teszik. robbanóanyagok használata a promóciós tartalmak terjesztésére adathalász linkek és megjegyzések formájában.

A botok és a levélszemét blokkolása és eltávolítása különböző módon lehetséges. Néhányat az alábbiakban tárgyaltunk.

Automatikus bot / pókszűrési funkció

Ezt a funkciót a Google néhány hónappal ezelőtt mutatta be. Lehetővé teszi az ismeretlen IP-címekből származó forgalom ellenőrzését és blokkolását. Könnyen megszabadulhat az ilyen típusú pókoktól és botoktól. Létrehozhat szűrőket az IAB / ABC International Spiders & Botok listáján. Az automatikus szűrők a leghatékonyabb védelem a bot spam ellen, mivel a különböző helyszínek már részesültek. Könnyen megvalósítható és kiváló eredményeket nyújt .

Blokk robots használata .htaccess

Egy másik módja az .htaccess fájlok blokkolása. Ez az automatikus szűrési funkció segít eltávolítani a botokat a Google Analytics szolgáltatásban. Megakadályozza a botok érkezését, de ez nem lehet állandó megoldás az Ön weboldalán. Ha bármilyen zavarod vagy kérdése merül fel az itt megadott megoldásokkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi megjegyzéssel.

November 29, 2017
Semalt megoszt egy útmutatót a Google Analytics Spam blokkolására és eltávolítására
Reply