Back to Question Center
0

Semalt: Ne erőltesse a Google-t, hogy utálja a webhelyét

1 answers:

Jack Miller, a Senior Ügyfélszolgálat menedzserének Semalt figyelmeztet arra, hogy a Google a blogok vagy webhelyek eltűnését eredményezheti a keresési eredményekből, ha rossz minőségű forgalmat vagy kulcsszavakat próbál meg becsípni. Például, ha sok forgalmat generál webhelyére, és növekszik pár bejegyzésben, a Google figyelmeztetést kap róla, és webhelyének összes bejegyzésével és oldalával végül eltűnik a keresési eredményekből. És a legrosszabb az, hogy soha nem fogják figyelmeztetni. Ön csak elveszik az interneten, és webhelye hírneve talán tönkremehet.

Vásárlási linkek

Ha valaha valaki vagy egy úgynevezett jó hírű SEO cégtől vásárolt linkeket, vannak esélyei arra, hogy a Google szankcionálja webhelyét. Ha több száz és több ezer linket generál, és megpróbál jönni az első oldalon, soha nem érheti el a kívánt eredményeket - partners on demand portland oregon. A Google úgy véli, hogy a vásárlási linkek egy fekete kalapos SEO gyakorlat és minden más keresőmotor spamnek nevezik. A tiszteletlen webhelyek és a közösségi média profilok olyan fizetett linkeket kínálnak, amelyek semmiért sem férnek hozzá. Tehát soha ne menjen ezekkel a lehetőségekkel.

A rosszindulatú hivatkozások listájához való csatlakozás

Ha rossz kapcsolattartókhoz csatlakozott, a lehető leghamarabb el kell távolítania tőlük. Sok könyvtár az URL-t tévedésbe hozza, és ez a leginkább a Google-nak nem tetszik..A keresőmotorok a legtöbb könyvtárt minőségi spamként kezelik, így soha nem szabad választani őket, és csak a minőségi könyvtárakat keresni. Matt Cutts a Google-tól azt állítja, hogy a könyvtárak kapcsolata az egyik leginkább félreértett és furcsa részei SEO.

cikk marketing

Abban az esetben, ha nem hallottál a cikk marketingről, hadd mondjam el, hogy már évek óta van. Az ötlet az, hogy cikkeket írjon, forgatja a különböző változatokat és kis módosításokat végezzen a szavakra. Ezután a bloggerek benyújtják ezeket a cikkeket a különböző helyszíneken a linkekhez. A jó hírű webhelyek és vállalkozások azonban nem járnak ezzel a lehetőséggel. Ha úgy gondolja, hogy a cikk Base vagy az E-Zine minőségi eredményeket hozhat, akkor jelentős hibát követ el, és a webhelye elveszhet a keresőmotor eredményei között.

Kulcsszó Tömörítés

Biztonságos azt mondani, hogy a kulcsszavak betöltése nem barátságos a weboldalhoz sem. Ha egy csomó kulcsszót és kifejezést használ egy bekezdésben, akkor a Google hamarosan csökkenti rangját, és károsíthatja a webhely hírnevét. A kulcsszavak kitöltése több és több kulcsszó használatát jelenti a tartalomban, és ha reménykedik, hogy jó rangot kap, akkor semmilyen módon nem fog hasznot húzni.

Természetellenes horgony szöveg

A Google elsődleges aggálya a természetellenes horgony szövegének megszabadulása. Ha nem tudsz erről semmit, hadd mondjam el, hogy a horgonyzott szövegek utalnak egy adott linken lévő szövegre. Célja linkek építése a weboldalon. A Google nemrégiben frissítette algoritmusait, és a természetellenes horgonyszövegeket most spamnek tekintik.

Törött linkek

Mindig ellenőrizze webhelyét hibás linkek esetén, és javítsa ki a HTML kódokat. Ismételje meg ezt a folyamatot hetente háromszor, hogy webhelye megfeleljen a Google irányelveinek. A kereső nem szereti a weboldalakat törött vagy haszontalan linkekkel, így soha nem szabad megtenni velük bármi áron.

November 29, 2017