Back to Question Center
0

Semalt: SEO-barát tartalom, amely a Google Panda szeretete lesz!

1 answers:

Ha nemrég optimalizált egy platformot, és közzé akarta tenni, vegye figyelembe, hogy a kiváló minőségű és hibamentes tartalom növelheti hitelességét az interneten. Sok forgalmat generálsz mind a közösségi médiából, mind pedig a Google-ból, ha tartalma a jelig tart.

Jack Miller, a Senior Ügyfélszolgálati Menedzser nem hiszi, hogy ez a tartalom minősége a legfontosabb terület, amelyre összpontosítani, ha el akarja kerülni a Google Panda büntetését és lecsökkentését - security systems international. Mivel a Panda 2017-ben a Google webhelyértékelési algoritmusának része.

A felhasználóra összpontosítva:

A tartalomra és a közösségi média marketingre a felhasználókra kell összpontosítani. A lényeg az, hogy az emberek megpróbálják közzétenni és népszerűsíteni az alacsony színvonalú tartalmat, de elsősorban a csúcsminőségű és egyedi cikkek közzétételére kell összpontosítani. E tekintetben minden webmesternek és bloggernek meg kell értenie néhány alapvető szempontot a webtartalmi követelmények kielégítésének módjáról, mivel a sikerhez vezető ajtó csak akkor nyílik meg, ha nem veszélyezteti a tartalom minőségét.

Napjainkban szükségessé vált a SEO-barát tartalmak írása, és a weboldalak szövegét megfelelő kulcsszavakkal és kifejezésekkel kell optimalizálni.

Mennyibe kell írni a szöveget?

Helyezzen megfelelő szövegeket az oldalakra egy jobb rangért a keresőmotor eredményei, és biztos lehet mondani, hogy egy cikken nincs optimális szövegdarab, és ez a témától a témáig különbözik, vagyis azt a tartalmat, amelyet írsz, a témák egy része 300-400 szóból állhat, míg a többiek megkövetelik, hogy 2000-3000 szót írjunk.Ez a SERP meghatározza, hogy mennyi szöveget kell a egy jobb rangot a keresőmotor eredményeiben, ahelyett, hogy a fő tartalom (MC) szövegére összpontosítanának, a hangsúlyt azon tartalom és típusú tartalom minőségére kell összpontosítania, amelyet a közönség tetszik a legjobban. hány szót kell írni, egyes oldalak még 50 szóval is jobb rangot kapnak, míg a többiek a Google-ot akár 5000 szóval is benyújthatják.

John Mueller a Google-tól azt állítja, hogy nincs minimális szószám, és a tartalomírók középpontjában inkább a minőségre, mint a mennyiségre kell koncentrálnunk.

Hány szót tudunk optimalizálni?

Néhány dologtól is függ: például figyeljen az oldal fejlécére. Győződjön meg róla, hogy nincs másolás és beillesztés, és a tartalom megfelel a Google szabványainak. Ebben a helyzetben könnyű lesz az Ön számára a tartalom optimalizálása.

Kerülje a kulcsszó kitöltését:

A kulcsszavak kitöltése a Google és a többi keresőmotor irányelveivel szemben van! Ahelyett, hogy sok kulcsszót és kifejezést feltöltenének, a lehető legnagyobb figyelmet kell fordítania a pontos és minőségi tartalom biztosítására. A kulcsszavak kitöltése az a folyamat, amely megismétli ugyanazt a kulcsszót vagy kifejezést a tartalomban. Úgy tekintenek, mint egy fekete kalap SEO technika, és ellentétes a Google szabályaival és szabályaival.

Az első "felhasználói élmény" jel, amellyel manipulálni kell, jó minőségű tartalom és a kulcsszavak minimális használata. A tartalmat a webhely résszel kell összekapcsolnia, biztosítva, hogy a minőség semmilyen költség nélkül ne veszélyeztesse, mivel ez segíthet a Google-eredményekben való túlélésben.

November 29, 2017