Back to Question Center
0

Semalt tippek a feliratok, az Alt szöveg és a leírások használatához az online üzlet sikeréhez

1 answers:

Amikor a webes kiadványokról van szó, a képek fontosságát nem lehet elhomályosítani. Egy online kampány elindítása, egy további perc az Ön idejéből hozhat magának igazi látogatókat és megragadhatja olvasóinak figyelmét. Vonzó képek hozzáadása a tartalomhoz kulcsszerepet játszik a felhasználó elköteleződésének és tapasztalatainak növelésében. A WordPress lehetőséget ad a webes megjelenítők számára arra, hogy vonzó képeket vonzzanak a tartalmukhoz - fasnacht horgen 2018. Emellett a metaadat-leírások, feliratok és képek használatával történő elégséges közreműködés a webes közzétételhez képest rendkívül fontos. Itt Jason Adler, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere megnézheti a következő WordPress szolgáltatásokat:

Felirat

A webes kiadványok esetében a feliratok többnyire pontosan a képek alatt jelennek meg. Azonban egy felirat felhelyezése a megjelenítő által használt témától függ. Minden létrejött post tartalmaz egy speciális feliratot, amely eltér a többiektől. Amikor WordPress-ra érkezik, a feliratokat rövid kódok használatával adják hozzá. A vizuális szerkesztőben lévő képaláírással rendelkező képek mozgatása kissé hektikus. A feliratok mozgatásához ezt a beágyazási kódból kell elvégeznie. A feliratok fontosságát nem szabad figyelmen kívül hagyni, amikor a webes kiadványokról van szó. Megjegyezve, hogy HTML-hivatkozásokat használhat a WordPress feliratokon, amelyek szintén rendkívül fontosak.

Cím

A cím szerves szerepet játszik a tartalommarketing A cím meghatározza, hogy milyen mellékletes bejegyzést tartalmaz. galériafájlok használata A képadatokban található speciális beállításokat a képek címtulajdonságainak hozzáadásához használhatja.

Alt Text

Az Alt Text egy további melléklet, amelyet a webes megjelenítők többnyire alul használnak. Az Alt Attribútumot nem szabad kihasználni a tartalom marketing terén. Az Alt Text a csatolási részlet, amely akkor jelenik meg, amikor egy kép nem indul el. Itt vannak olyan szabályok, amelyek szabályozzák az Alt Text WordPress használatát. Ha a kép díszítési célra van csatolva, akkor a kép alt jelölése üresen maradhat. Ha a kép kommunikációs célokra van csatolva, az Alt Textnek teljes mértékben leírnia kell egy kiadó által közzétett tartalmat.

Ha egy kép egy hivatkozásban szerepel, akkor az Alt attribútumnak meg kell határoznia a leírás leírását, mint kiadót; A leírás olyan jellemző, amelyet soha nem szabad kihagyni a használat során. Ha az egyik potenciális látogatója a mellékletekhez kapcsolódó oldalra kattint, akkor a látogatónak meg kell jelennie a hosszú leírása és témája. A leírást használó megjelenítők használhatják a HTML formátumot, és megtervezhetik hozzászólásaikat a könnyebb navigáció érdekében. A metaadatok internetes közzétételre gyakorolt ​​hatása Az Alt attribútumok, feliratok, leírások és címek olyan funkciók, amelyeket leginkább a webes megjelenítők használnak. A metaadatok javítják az online kampányok láthatóságát, növelik az Ön tapasztalatait, valamint növelik az elkötelezettséget. Például egy WordPress-kép hozzáadásával a Google növelheti az algoritmusok rangsorolását. Visszatérve a helyi látogatók hatékonyan elérhetik a céget. Fontos előfeltétel a kapcsolódási részletek fontosságának megértése és a WordPress metaadatainak és feliratainak használata. A mellékletek részleteit szintén figyelmen kívül hagyják és kihasználják, amikor a webes közzétételre kerülnek. Az alt attribútumok, metaadatok, feliratok és leírások helyes beállítása a képes kampányhoz a felhasználók élményének és elkötelezettségének növelése érdekében

November 29, 2017