Back to Question Center
0

Semalt: Útmutató a kezdőknek a WordPress bővítmény telepítéséhez

1 answers:

Ez az irányelv csak azokra vonatkozik, akik Wordpress.org-t használnak. A wordpress.com felhasználók számára nem lehetséges pluginok telepítése bizonyos korlátozások miatt. Alapvető fontosságú, hogy létrehozzunk egy önálló hosted wordpress.org weboldalt, hogy bővítményeket lehessen használni. Számos módszer létezik arra, hogy a wp plugint telepítsük. Például telepíthet egy WordPress plugint keresve a keresőpulton, feltöltheti vagy telepítheti a wp plugint az FTP használatával.

Kövesse ezeket a tippeket Artem Abgarian, a top Semalt szakembertől, és biztosan sikerül.

1. Telepítsen egy wp bővítményt a WordPress Plugin Search használatával

A wp-bővítmény egyik legegyszerűbb módja a keresőpulton való keresés. Ezzel az opcióval számos olyan plugint érhet el, amelyek a WordPress plugin könyvtárában találhatók. Beírhatja bármely keresési lekérdezést, és megtalálhatja az igényeinek megfelelő bővítményt. A telepítéskor a WordPress letölti és beállítja az Ön számára. Ha sikeres a folyamat, akkor megerősítő üzenetet kap a plugin aktiválásáról. Visszatérhet a plugin telepítőhöz is

Ahhoz, hogy egy plugin működjön, ne feledje bekapcsolni..Fontos megjegyezni, hogy az összes bővítménynek különböző beállításai vannak. Ez azt jelenti, hogy különböző módon lehet konfigurálni őket. Ezeket az eljárásokat nem fogjuk lefedni ebben az irányelvben. Ennek a megközelítésnek az egyik hátránya, hogy csak az ingyenes bővítményeket telepítheti. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy telepítenie kell a plugin-t, amely nem áll rendelkezésre ebben a könyvtárban.

2. Telepítsen egy wp bővítményt a WordPress Admin bővítmény feltöltésével

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy telepített plugineket kell telepíteni a wp weboldalára. Ebben az esetben a keresőpult nem tud segíteni. A WordPress-nak van egy feltöltési szolgáltatása az admin területen, amely lehetővé teszi, hogy telepítsen egy plugint a konzolra. Le kell töltenie a plugint egy nemzetközi forrásból. Ezt követően be kell jelentkeznie a wp-admin fülre, a bővítményekhez és új oldal hozzáadásához.

Ebből a pontból kattintson a feltöltési plugin gombra. Töltse fel ezt a fájlt a PC könyvtárából. A WordPress feltölti és telepíti ezt a plugint az Ön számára. Ugyanúgy, mint a fenti módszer, a sikeres telepítés után aktiválhatja a plugint vagy visszatérhet a bővítmények oldalára. Minden beállítás a plugin tervezéséhez igazodik.

3. Manuálisan telepítsen egy WordPress bővítményt az FTP használatával

Bizonyos esetekben a wp hosting szolgáltatója bizonyos fájlkorlátozásokat tartalmazhat, amelyek korlátozhatják a plugin telepítésének rugalmasságát az adminisztrációs felületről. Ebben az esetben a wp bővítmény telepítése az FTP-n keresztül a legjobb lehetőség. A kezdők könnyen kezelhetik az FTP menedzsert. Először le kell töltenie és kibontnia kell a plugin zip fájlját a számítógépén. Ettől a ponttól talán fel kell töltenie a plugint a wp hosting szerverére egy FTP kliens használatával. A wp hosting szolgáltatója megadhat egy FTP-kezelőt az Ön webhelyére. Az FTP menedzserbe beillesztve hozzáadhatja a kiszolgáló elérési útjába / wp-content / plugins / könyvtárába Source .

November 29, 2017