Back to Question Center
0

Stop Spam botok semalt

1 answers:

Fontos, hogy blokkolja a rossz forgalmat, amely megakadályozza, hogy elérje webhelyét, és hamis véleményeket jelenítsen meg a Google Analytics szolgáltatásban. Először is meg kell értened, hogy a forgalom a Google-tól vagy a botoktól származik. Ha váratlan túlfeszültséget tapasztal a forgalomban, esély van arra, hogy nem jogszerű, mivel nem megfelelően végezte el a SEO-t. A Google Analytics szolgáltatásban keresse fel a Forgalomforrások részt, és ellenőrizze a forgalom minőségét, valamint az IP-címeket. Webrobotok, robotok vagy automatikus frissítők: bármit meg tudsz nevezni, de nem hagyhatja figyelmen kívül azt a tényt, hogy a szoftver a világhálót is használja, mint az igazi embereket. Sajnálatos módon nem nyújtanak előnyöket webhelyeik számára, és csak úgy teszik magukat, mintha úgy viselkednének, mint az emberek, sok nézőpontot adva neked - online logo designer. Másrészt viszont nem feltétlenül lehetséges, hogy bárki nagy forgalmat bonyolítson a webhelyére. Lehet, hogy véget érhetsz az erőfeszítéseiddel, ha vannak olyan botok, amelyek indexelhetik webhelyét a keresőmotor eredményei között. A Google csak olyan linkeket és oldalakat keres, amelyek valós és hiteles információkat nyújtanak a felhasználóknak. Ha rengeteg olyan spambotot találsz, amelyek valódi embernek tűnnek, olyan fórumokon kell keresnie a megoldásokat, ahol gyakran foglalkoznak a levélszemét-ellenes tevékenységekkel. És ha elfáradsz a láthatatlan robotokról, akkor a botokat és rosszindulatú programokat úgy tervezték meg, hogy oldalnézeteket, hamis találatokat és esetleg affiliate link kattintásokat adjanak anélkül, hogy valódi leadeket generálnának.

Szerencsére lehet, hogy megszabadulni a botoktól és a spamektől, néhány fontos dolog figyelembevételével. E tekintetben Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere az alábbi tanácsokat ajánlja:

A robotokkal kapcsolatos probléma

A botok valódi problémáját csak akkor lehet megérteni, ha figyelembe vesszük a példákat..Az első példa az, hogy ha Önnek van Google-botja, ezek általában úgy lettek tervezve, hogy emberi nézetekkel rendelkezzenek. Lehet, hogy olyan botok is szenvednek, amelyeket arra terveztek, hogy kényszerítsenek arra, hogy frissítse a weboldalait. Mindketten meglátogatják webhelyeit, növelve a forgalmi és az elemzési találatokat. Nagy a visszafordulási arányuk, és kevés időt töltenek a weboldalakon. Az egyetlen különbség a két bot között az, hogy a Google botok valami jótékony hatással vannak, táplálják az adatokat a webhelye indexelésére, míg a frissítő botok nagy mértékben növelik forgalmi statisztikáit, veszélyeztetve affiliate programjait. Ezért nagyon fontos a robotok azonosítása és a lehető leghamarabb megakadályozni őket. Nem kell sokat tennie, mivel a Google számos programot és eszközt kínál a munkájának megkönnyítésére. A spammerek egy ideig blokkolhatják robotjaikat, de a blokkolásnak állandónak kell lennie, hogy jobb eredményeket érjen el.

A nem kívánt Bot forgalom blokkolása

A .htaccess fájlokkal blokkolhatja a nemkívánatos bot-forgalmat. Ha letiltja ezeket a fájlokat, akkor javíthatja webhelye általános teljesítményét. Ezzel a módszerrel csak az azonosítható botokat blokkolhatjuk és spambots néven ismerjük. Ha a botok legitim felhasználóként azonosítják magukat, jobb, ha a lehető leghamarabb blokkolják IP-címüket. Nem tudja blokkolni az összes botot addig, amíg meg nem határozza az IP-címüket, és nem állítja be a webtárhely beállításait.

Egy másik módszer az .htaccess fájlok használatával blokkolja a botokat. Az is fontos, hogy a lehető legtöbb IP-címet letiltsa, vagy a nem biztonságos IP-címeket a biztonságosakkal helyettesítse. Ha WordPress-felhasználó vagy, akkor rossz bot-forgalmat kell kezelned, mivel ez a platform, ahol a hackerek nagy számban támadják meg a fájlokat. A .htaccess fájlt szerkesztheti, és más kódokat is beilleszthet, hogy biztonságban maradhasson az interneten.

November 29, 2017
Stop Spam botok semalt
Reply