Back to Question Center
0

Stop Spam botok semalt

1 answers:

Fontos, hogy blokkolja a rossz forgalmat, amely megakadályozza, hogy elérje webhelyét, és hamis véleményeket jelenítsen meg a Google Analytics szolgáltatásban. Először is meg kell értened, hogy a forgalom a Google-tól vagy a botoktól származik. Ha váratlan túlfeszültséget tapasztal a forgalomban, esély van arra, hogy nem jogszerű, mivel nem megfelelően végezte el a SEO-t. A Google Analytics szolgáltatásban keresse fel a Forgalomforrások részt, és ellenőrizze a forgalom minőségét, valamint az IP-címeket. Webrobotok, robotok vagy automatikus frissítők: bármit meg tudsz nevezni, de nem hagyhatja figyelmen kívül azt a tényt, hogy a szoftver a világhálót is használja, mint az igazi embereket - hosting gratis 2016. Sajnálatos módon nem nyújtanak előnyöket webhelyeik számára, és csak úgy teszik magukat, mintha úgy viselkednének, mint az emberek, sok nézőpontot adva neked. Másrészt viszont nem feltétlenül lehetséges, hogy bárki nagy forgalmat bonyolítson a webhelyére. Lehet, hogy véget érhetsz az erőfeszítéseiddel, ha vannak olyan botok, amelyek indexelhetik webhelyét a keresőmotor eredményei között. A Google csak olyan linkeket és oldalakat keres, amelyek valós és hiteles információkat nyújtanak a felhasználóknak. Ha rengeteg olyan spambotot találsz, amelyek valódi embernek tűnnek, olyan fórumokon kell keresnie a megoldásokat, ahol gyakran foglalkoznak a levélszemét-ellenes tevékenységekkel. És ha elfáradsz a láthatatlan robotokról, akkor a botokat és rosszindulatú programokat úgy tervezték meg, hogy oldalnézeteket, hamis találatokat és esetleg affiliate link kattintásokat adjanak anélkül, hogy valódi leadeket generálnának.

Szerencsére lehet, hogy megszabadulni a botoktól és a spamektől, néhány fontos dolog figyelembevételével. E tekintetben Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere az alábbi tanácsokat ajánlja:

A robotokkal kapcsolatos probléma

A botok valódi problémáját csak akkor lehet megérteni, ha figyelembe vesszük a példákat..Az első példa az, hogy ha Önnek van Google-botja, ezek általában úgy lettek tervezve, hogy emberi nézetekkel rendelkezzenek. Lehet, hogy olyan botok is szenvednek, amelyeket arra terveztek, hogy kényszerítsenek arra, hogy frissítse a weboldalait. Mindketten meglátogatják webhelyeit, növelve a forgalmi és az elemzési találatokat. Nagy a visszafordulási arányuk, és kevés időt töltenek a weboldalakon. Az egyetlen különbség a két bot között az, hogy a Google botok valami jótékony hatással vannak, táplálják az adatokat a webhelye indexelésére, míg a frissítő botok nagy mértékben növelik forgalmi statisztikáit, veszélyeztetve affiliate programjait. Ezért nagyon fontos a robotok azonosítása és a lehető leghamarabb megakadályozni őket. Nem kell sokat tennie, mivel a Google számos programot és eszközt kínál a munkájának megkönnyítésére. A spammerek egy ideig blokkolhatják robotjaikat, de a blokkolásnak állandónak kell lennie, hogy jobb eredményeket érjen el.

A nem kívánt Bot forgalom blokkolása

A .htaccess fájlokkal blokkolhatja a nemkívánatos bot-forgalmat. Ha letiltja ezeket a fájlokat, akkor javíthatja webhelye általános teljesítményét. Ezzel a módszerrel csak az azonosítható botokat blokkolhatjuk és spambots néven ismerjük. Ha a botok legitim felhasználóként azonosítják magukat, jobb, ha a lehető leghamarabb blokkolják IP-címüket. Nem tudja blokkolni az összes botot addig, amíg meg nem határozza az IP-címüket, és nem állítja be a webtárhely beállításait.

Egy másik módszer az .htaccess fájlok használatával blokkolja a botokat. Az is fontos, hogy a lehető legtöbb IP-címet letiltsa, vagy a nem biztonságos IP-címeket a biztonságosakkal helyettesítse. Ha WordPress-felhasználó vagy, akkor rossz bot-forgalmat kell kezelned, mivel ez a platform, ahol a hackerek nagy számban támadják meg a fájlokat. A .htaccess fájlt szerkesztheti, és más kódokat is beilleszthet, hogy biztonságban maradhasson az interneten.

November 29, 2017