Back to Question Center
0

Szeretné kizárni a belső forgalmat a Google Analytics szolgáltatásból? A Semalt Expert azt mondja, hogyan

1 answers:

Az internetes marketingben minden látogatónak célravezetőnek kell lennie a látogatók állandó kínálatának elérésében. Azonban nem minden látogató számíthat potenciális ügyfélnek. A legtöbb esetben a személyzet vagy más szervezetek kapcsolatba léphetnek a kiszolgálóval egy adott célra. Ebben az esetben előfordulhat, hogy eltávolítja az ilyen személyi látogatásokat a rendszerből. Ezek a túrák általában a legnehezebb weboldalak használatát jelentik - computer supplies san francisco. A személyzet látogatásainak pontos eltávolítása a statisztikáiból javíthatja az elemzési eredmények pontosságát, és valós képet adhat arról, hogy milyen típusú forgalmat vonzott a webhely .

Andrew Dyhan, a Semalt Ügyfél Menedzsere Menedzsere a cikkben néhány kényszerítő tippet nyújt e tekintetben.

Az IP-címre vonatkozó releváns információk

Amikor a látogatók a webhelyének URL-jére kattintanak, a kiszolgáló minden egyes látogatást egyedi IP címmel azonosít. Az IP-cím egy olyan mechanizmust jelent, amelyen keresztül a kiszolgálóhoz csatlakozó böngésző csatlakozik. Például egy felhasználói számítógép okostelefon, tabletta, asztali számítógép vagy bármely más eszköz IP-címe. Más esetekben a Google SEO botjai szintén használják ezeket az IP-címeket a célzás személyre szabásához. A hackerek IP-címeket is használhatnak malware és vírus támadások célzására.

Az IP-cím nélkül

Fontos megkeresni a felhasználói IP-címet, mielőtt folytatná. Egy egyszerű Google keresés a "Mi az én IP-címem" miatt a Google megadhatja az Ön IP-címét. Az IP-cím tükrözi a földrajzi helyet, ahonnan a felhasználó hozzáfér az internethez. Egyetlen IP-cím kizárásához jelentkezzen be a Google Analytics adminisztrációs paneljébe. Az oldal tetején kattintson a szűrők gombra. Innen lehetséges a név, a hely vagy az IP-címek szűrése az aktuális forgalomból.

Az IP-cím mindig három és négy számjegyből álló számmal jelenik meg, tizedesponttal elválasztva. Mentse el minden lépést. Ha rendelkezik az IP-cím több helyével, akkor a fenti művelet megismétlésével különítse el őket az irodai helyekről. Lehetőség van bizonyos IP-címek blokkolásának automatizálására a Google Analytics szolgáltatásban. Az új szűrőmenüben egyéni szűrő létrehozása lehetséges, kizárva az Ön által kiválasztott fiókokat. Ha módosítja ezeket a beállításokat, fontos, hogy ne felejtse el menteni az előrehaladást.

Következtetés

A forgalomból származó egyes IP-címek kizárása nélkülözhetetlen intézkedés lehet a közönségre összpontosítani. Nemcsak hogy tisztább képet kaphat a konverziókról, hanem segít abban, hogy az emberek felfedezzék az alternatív megoldásokat más ügyfelek elérésére. A felhasználói IP-címek segítségével földrajzi célzás érhető el. Más esetekben a spammerek rosszindulatú programokat IP-címekkel terjednek. A személyi forgalom elkülönítése a többi látogatótól segíthet egy e-kereskedelmi weboldalon a vírusoktól való távolmaradásban.

November 28, 2017