Back to Question Center
0

Szeretne leállítani a spameket? A Semalt Expert meghatározza a spamszűrők blokkolására vonatkozó tippeket

1 answers:

Amikor az online marketing és egyéb feladatokról van szó, fontos, hogy összegyűjtsék az összes szükséges információt a kritikus feladatok végrehajtása előtt. A számítógépes támadásokkal kapcsolatos oktatás előnyös lehet egy vállalat számára. Például a vállalkozások tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan lehet észlelni és elkerülni a spamüzeneteket és más online tartalmakat. Ezek az egyszerű technikák segíthetnek a vállalat és munkatársai számára több millió értékű erőforrás megtakarításában, amelyek sebezhetővé válnak a sikeres spam támadások esetén. Azt is megmentheti a vállalatot a hackok és spam támadások gyötrelméért, amelyek miatt a vállalkozások sokat veszíthetnek a számítógépes bűnözőknek.

Lisa Mitchell, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere kiemelt információkat közöl a spam kezelésével kapcsolatban.

1. E-mail cím.

Az e-mail cím személyes kapcsolattartási információ. Titokban kell maradnia. Az online használat esetén ne adja meg e-mail címét olyan weboldalra vagy online űrlapra, amelynek eredetisége és hitelessége megkérdőjelezhető. A legtöbb spamküldő e-mailt küld e-mailek küldésére. A cím biztonságának megőrzése egy lépést tesz lehetővé tőled. Nem szabad megnyitni a levélszemétben levő mellékleteket is. Tarthatnak trójaiakat, amelyek sok káros hatással lehetnek az áldozat számítógépére.

2. Ne iratkozzon le..

Amikor a levélszemét levél linkeket tartalmaz, fontos, hogy ne írj le semmit. Először is ez egy csalás, mivel nem vett részt semmilyen előfizetésben. Ezenkívül ez a folyamat megerősíti a spammer számára, hogy az általam érvényes e-mail cím így felhasználja a jövőbeni támadások elvégzésére. Ráadásul az összeköttetés más rosszindulatú feladatokat is végrehajthat a számítógépen, számos kárt okozva.

3. Soha ne kattintson a linkekre a spam e-mailben.

Ezek a hivatkozások rosszindulatú programokat tartalmazhatnak, vagy kódot tárcsázhatnak egy okostelefonon. Más esetekben a spammer megerõsíti, hogy az e-mail cím érvényes. Ezzel a lehetőséggel a spammerek érvényes célpontot kapnak, amely több spamszerszámot vagy adathalászoldalt küldhet. Ezenkívül ezek a hivatkozások olyan hackereszközöket tartalmazhatnak, amelyek összekapcsolják a böngészőjüket a távoli backend számítógépekkel, és hozzáférhetnek sok személyes információhoz.

4. Használjon egyéni e-mailt a munkához.

Azok számára, akiknek személyes weboldala van, fontos, hogy ne tegye közzé saját munkáját. Ez az elkerülés azért van, mert a hackerek és csalóknak vannak olyan eszközei, amelyek képesek arra, hogy az e-maileket a weboldalról kapják, és használják őket spam támadásokra. Ha az e-mail szolgáltatásokat be kell építeni, fontos, hogy e funkcióhoz ingyenes e-mail szolgáltatásokat használjunk.

Következtetés

Sok vállalkozás és ember tartozik a rosszindulatú spam támadásokért. A legtöbb esetben a levélszemét számos hiábavaló próbálkozást tartalmaz, amelyek sikeresnek bizonyulhatnak egy gyanútlan áldozat megtalálásában. Ennek eredményeképpen a vállalat munkatársai és különféle vállalói sebezhetőek a számítógépes támadásokkal, valamint a rossz szándékú felek által elkövetett egyéb csapásokkal. Az oktatás és a tudatosság sok időt, erőforrást, jó hírnevet és gyötrelmet takaríthat meg a vállalat számára, amelyet a számítógépes bűnözők okozhatnak a sikeres támadásokban. Ebben az útmutatóban számos olyan módszer létezik, amelyek észlelhetik és elkerülhetik a levélszemetet. Ebből a technikából óvatos e e-mailekről, és megfelelő módon reagálhat anélkül, hogy mély bajba kerülne Source .

November 28, 2017