Back to Question Center
0

Tippek a képoptimalizálásról semaltről

1 answers:

Vizuális világban élünk, és a képoptimalizálás jelentőségét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Kiváló minőségű képek teszik vonzóbbá webhelyét, és sok szerves forgalmat bonyolítanak le. Megfelelő tartalom és képoptimalizálás nélkül előfordulhat, hogy soha nem érheti el a kívánt eredményt. A képoptimalizálás sokféleképpen előnyös, például jobb felhasználói élményt nyújt, gyorsítja az oldal betöltési idejét, és jobb rangsorolási lehetőségeket kínál. A vizuális keresési technológia az elmúlt hónapokban kiemelkedő lépéseket tett, és a keresőmotorok nem képesek azonosítani a képek tartalmát. Tehát függenek a képeket tartalmazó szövegtől, hogy megértsék, mi a kép, és hogyan kapcsolódnak a témákhoz vagy cikkekhez - oral b ηλεκτρικη επαναφορτιζομενη οδοντοβουρτσα professional. Itt vannak a kiemelkedő képoptimalizálási tippek a webmesterek és bloggerek számára, amelyeket Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzsere kínál.

A képek nem segíthetnek a SEO-ben:

Ha azt szeretné, hogy a képek a webhelyen megjelenjenek, teljes hozzáféréssel kell rendelkeznie az állományok képéhez. Azonban az állományok nem segítenek a SEO-ben, mert külön kell választania az oldalról és az off-page SEO-ról. Rengeteg webhely van elfedve ugyanazokkal az állóképekkel, ezért gondolkodnia kell azon egyedi és vonzó képekről, amelyeket soha nem használt. Még akkor is, ha az állományok optimálisak, ugyanolyan hatással vagy SEO előnyökkel járnak, mint az eredeti képek.

Használja a kiváló minőségű képeket:

Fontos, hogy az összes cikkében egyedi és kiváló minőségű fényképeket használjon. Minél innovatívabb képeket használsz, annál jobb esélyed van a keresőmotorok rangsorolására..Az eredeti képek azt jelentik, hogy szerzői jogi védelem alatt álló fényképeket kell használnia. Ha nem fér hozzá a Shutterstock vagy a Getty Images szoftverhez, fényképeket készíthet fényképezőgéppel. Biztosítsa a látogatókat bőséges információval a márkáról, és ez csak látványos videókkal és fotókkal lehetséges.

Adja meg ügyfeleinek egy pillantást a cégére, vagy olyan kiváló minőségű termékképet nyújtson, amelyet a látogatók válaszolni fognak.

Sok felhasználó figyelmen kívül hagyja a készletfotókat. A kiváló minőségű eredeti képek lehetővé teszik, hogy kiemelkedjenek a keresési eredményekben, megmutassák márkájának személyiségét és még több embert vonzzanak a webhelyére.

Vigyázz a szerzői jogokról:

A kiválasztott képtől függetlenül győződjön meg róla, hogy a képek szabadon használhatók, és nincsenek szerzői jogi konfliktusok. Ha hozzáférhet a Shutterstock, a Getty Images, a DepositFiles vagy más hasonló platformokhoz, annyi fényképet használhat, amennyit csak akar, anélkül, hogy aggódna a szerzői jogi konfliktus miatt. De ha nincs engedélye a képek felhasználására, akkor költséges pert kell szembe néznie. A Digital Millennium Copyright Act (Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény) értelmében a felhasználók nem használhatnak valakinek tartalmát és képét, mivel megsérthetik a szerzői jogi kérdéseket.

A JPEG a legjobb:

Különböző képformátumok vannak, de a JPEG a legjobb és széles körben használt képformátum. Sok lehetőséget kínál a képek minőségének fenntartásához, átméretezéskor vagy tömörítéskor. A színekkel, mintázatokkal és árnyalatokkal játszhat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a végső kép a webhely elrendezésének és tartalmának megfelel. Igaz, hogy a JPEG képek egyszerűen tömöríthetők, és kis és nagy méretben is használhatók.

Felcsomagolás:

A SEO-ben fontos megnevezni a képeket. Létre kell hoznod a képek rövid, mégis átfogó nevét, és győződj meg róla, hogy a fő kulcsszó hozzáadódik ezekhez a nevekhez. A Google, a Yahoo és a Bing könnyen feltérképezi a tartalmakat és a képeket, ha megfelelően használják a kulcsszavakat és a kifejezéseket.

November 29, 2017