Back to Question Center
0

Tippek a Semalt-tól: alternatívák a pontos adatokhoz a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

A statisztikák, adatok és jelentések pontossága a Google Analytics szolgáltatásban többet tartalmaz üzleti ötleteiről és szakértelméről. A tartalommarketingben a botok, a bejárók és a pókok hozzájárulása nélkül hátrányosan érintik a felhasználói adatokat. Frank Abagnale, a Ügyfél Menedzser Semalt azt állítja, hogy a szűrők kizárását többnyire a vállalkozók használják, hogy korlátozzák a belső és a bot forgalomát a látogató oldalakon.

A spammerek használják a referencia spam, rosszindulatú programokat és trójai vírust, hogy forgalmat generáljanak a webhelyére. A legtöbb esetben az opportunisták hamisítják személyazonosságukat, hogy nagy webhelyeket látogassanak meg webhelyén. Különféle eszközök és technikák kerültek bevezetésre, amelyek segítenek a tartalomforgalmazóknak, és a vállalkozók megkülönböztetik a hamis és törvényes forgalmat - coast silver fascinator. A botok blokkolása előtt célszerű megjegyezni, hogy léteznek jó és rossz botok is.

A robotok és a belső forgalom szűrésére használt szempontok

Számos szempontot használnak a rosszindulatú webhelyek és a hamis forgalom kiszűrésére. Ilyen szempontok közé tartozik a gépnevek, a szolgáltatók, a hely és az IP-cím. Például egy marketingszakember használható szűrőt használhat egy érvényes gazdanévvel a szellem referrer és forgalom kiszűrésére..A rosszindulatú szoftverek, a trójai vírus és a szellemforgalom szűrésére szolgáló bizonyított technikák segítségével támogatják.

A Google Analytics elsősorban a szűretlen adatokat és rekordokat tárolja. Miután kérte egy adott jelentést, a Google Analytics felülbírálja az adatait, szűri meg a szellemes leveleket és a bot-forgalmat, mielőtt elküldi a jelentést neked. A konkrét jelentéseket leginkább a fejlett szegmensek hozzáadásával vagy a fő dimenziók hozzáadásával töltik le.

Szűréses adatok hatása az Ön jelentéseire

A Google Analytics minta algoritmust használ az adatok szűrésére és mintavételére. Az adatok szűrése három nézet létrehozásával történik, amely magában foglalja az alapértelmezett nézetet, a tesztet és a főnézetet. A marketingeket azzal a céllal ajánlják, hogy elkerüljék az adatoknak a Google Analyticsbe történő küldését.

A Google Címkekezelő segítséget nyújt az ügyfeleknek, hogy eldönthessék a forgalom belső vagy külső forgalomba, mielőtt elküldenék a Google Analyticsbe. Az alábbiakban egy lépésről lépésre bemutatjuk az adatok Google Analyticsbe való bejutását:

  • A látogatók és az ügyfelek az oldalán keresztül kattintanak
  • A Google Címkekezelő (GTM) betöltésekor
  • A címkekezelő egy Google Analytics-címkét
  • futtat,
  • Az oldalmegtekintés elküldése a Google Analytics szolgáltatásba
  • A Google Analytics megnyitja oldalait és szűrőket futtat az oldalain
  • Az oldalnézet megjelenik az Analytics nézetben

Az aktualizált folyamat azonban csak az első három lépést tartalmazza. A Google Tag Manager használatával a szakértők szerint számos előnye és előnye származik a Google Analyticshez képest. Ami az üzleti lehetőségeket illeti, például marketing, reklám, felmérések és kereskedelem, a Google Címkekezelő segíti a marketingeket abban, hogy közös feladatokat hajtsanak végre. Megvédheti a pontos adatokat a botoktól és a belső forgalomtól, és élvezheti hatalmas nyereségét üzletágában. A Google Címkekezelő létfontosságú szerepet játszott abban, hogy segítse a felhasználókat a nemkívánatos forgalom, rosszindulatú programok és trójai vírusok megakadályozásában a fiókok és webhelyek kísérletezésében. A menedzser információkat és változókat használ a nem kívánt forgalom blokkolására.

November 28, 2017