Back to Question Center
0

Trükkök arról, hogyan tilthatja le a referralista spamét a Google Analytics-től - Semalt tanács

1 answers:

Néhány év elteltével a weboldalra mutató levélszemét jelentős probléma. A spammy hivatkozási források arra engednek következtetni, hogy Google Analytics-fiókjában olyan sok látogatás történt, amely a beiratkozási forgalmat és a túlértékelt jelentéseket tükrözte .

Az e-kereskedelmi webhelyek működését veszélyeztető keresőmotor optimalizálási eszközei közé tartozik a hivatkozási rovat, mint például a dárda, a weboldal gombjai és az egyszerű megosztó gombok. A Google Analytics az egyik alapvető eszköz, amely segítséget nyújt a vállalatoknak és az e-kereskedelmi vállalkozások tulajdonosainak, hogy elemezzék és nyomon kövessék a látogatók által követett utat.

Itt van néhány trükk, amelyet Max Bell, a Semalt ügyfél siker menedzsere ír le, és ez segít megakadályozni, hogy a beérkező levelek nem érintik a webhely teljesítményét.

- made in india led tv.htaccess fájl használata

A spam továbbítása forgalmát hatékonyan kezeli .htaccess. A konfigurációs fájl a kiszolgáló futtatására szolgál. Ez a módszer megakadályozza, hogy a webhely túlterhelődjön, és blokkolja a webhelyről érkező rováskereső domaineket. A .htaccess-on keresztül történő spamfermentumok letiltása olyan hatékony, mivel a fájl utasítást kaphat arra, hogy tiltsa a spammy látogatásokat domain vagy IP cím alapján.

Számos profi és webhelytulajdonosok előnyben részesítik a .htaccess használatát, hogy megakadályozzák az ajánlott levélszemetet az internetes vállalkozások teljesítményének befolyásolásához. Ez a hiperszöveges hozzáférés nemcsak blokkolja a bejövő levelek és a webhely pókok eltávolítását a GA-ből, hanem megakadályozza a rosszindulatú domaineket a kiszolgálókról.

A megfelelő típusú parancs beírása a kizáró és letiltott betiltás elkerülése érdekében a weboldalon található szükséges információk elvesztésének elkerülése érdekében tudta, hogy a parancssor végrehajtásakor a karakterek dupla távolsága leeshet B2B üzlet? Mielőtt blokkolja a beérkező leveleket a parancssori parancs használatával, vegye fontolóra, hogy konzultáljon egy weboldal fejlesztővel vagy töltsön le WordPress plugint.

Néhány kérdés merült fel a robotok és a .htaccess fájl közötti különbség tisztázására. A weboldal tervezők szerint a robots fájl segíti a keresőrobotokat és a webes pókokat, hogy a webhely forgalmát vezessék, míg a .htaccess segíti az online marketingszakemberek számára a parancssori üzenetek beállítását a beérkező levelek, az IP-címek és a hamis forgalom.

A GA szűrők felvétele a beérkező levelek

Amikor a Google Analytics-fiókban letiltja a betekintést, a Google Analytics szűrők nagyon ajánlottak. A GA szűrők lehetővé teszik az online marketingesek és webfejlesztők számára, hogy elemezzenek adatokat és jelentéseket a Google Analytics szolgáltatásban. Mint marketinges, használhatja a GA-t, hogy kizárja a munkahelyéről generált belső forgalmat, blokkolja az ajánlott levélszeméteket, és kizárja számos IP-címet és rosszindulatú domaineket a webhelyéről.

A Google Analytics szűrők használatával kizárhatja a rosszindulatú domaineket és a dárdát a webhelyéről. Itt van néhány trükk, amire elmélkedhetsz.

  • Indítsa el GA-fiókját és jelentkezzen be.
  • Kattintson az Adminisztrátori beállítások ikonra, és válassza az "Összes szűrő" lehetőséget.
  • Hozzon létre egy új szűrőt, és hozzon létre egy új nevet, amelyet könnyen megjegyezhet.
  • Kattintson a "Szűrő típusok" ikonra, és válassza az "Előre definiált szűrő" típusát.
  • Kattints át, és koppints a "Kivétel", "IP-címek" és "egyenlő az" ikonokra a Google Analytics-fiókodban megadott mezőkben.
  • Töltse ki a kizárni kívánt IP-címeket, és kattintson a "Mentés" gombra.

Ha az IP-címeket és a beérkező leveleket a Google Analytics-fiókból kizárja, tanácsos megjegyezni, hogy a szűrők nem működnek a korábbi jelentésekben. A fenntartható és eredményes eredmények elérése érdekében fontolja meg a spamet domainek blokkolását a Google Analytics és a .htaccess fájl használatával. Ne várjon addig, amíg a spamet domainek túlterhelik a kiszolgálón. Telepítse a Google Analytics webhelyét, és blokkolja a beutazási leveleket, a webpárokat, a bot forgalomát és a belső forgalmat.

November 29, 2017